Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a înșelat-o Cornel Păsat pe Oana Roman? Vedeta a recunoscut totul la TV

Cu cine a înșelat-o Cornel Păsat pe Oana Roman? Vedeta a recunoscut totul la TV

Oana Roman a avut de suferit în urma relației cu Cornel Păsat. Acesta a înșelat-o pe vedetă cu cea mai bună prietenă, care locuia împreună cu ei. 

 

Oana Roman înșelată cu cea mai bună prietenă

 

Înaintea relației cu Marius Elisei, tatăl fetiței ei, vedeta Oana Roman a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cornel Păsat, însă dragostea dintre ei nu a ținut mult. Oana a mărturisit că a fost înșelată cu cea mai bună prietenă cu care locuiau.

Vedeta a trecut prin multe experiențe de-a lungul timpului și nu poate uita nicio secundă cum a fost trădată de prietena ei. Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu femeia cu care astăzi are o familie.

Oana Roman a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că a fost înșelată de Cornel Păsat. Una dintre întrebările, din cadrul jocului, primite de Oana Roman a fost legată de cea mai mare dezamăgire pe care a suferit-o din cauza lui Cornel Păsat. Oana Roman a fost înșelată de coregraf atunci când se aștepta cel mai puțin.

,,M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea”, a declarat Oana Roman.

Vedeta a rămas dezamăgită de această experiență, dar a vorbit deschis despre acest lucru.

 

Oana Roman a avut o relație cu Marius Elisei

 

Vedeta s-a despărțit de bărbatul cu care are o fetiță, iar motivul care a dus la separare a fost legat de neînțelegerile care au apărut între ei în ultima perioadă.

Mulți credeau că Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, dar vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect. ,,Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi”, a mai declarat artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: