Redactia.ro
Home » Monden » A slăbit, iar acum a devenit fotomodel. Oana Roman își promovează singură hainele

A slăbit, iar acum a devenit fotomodel. Oana Roman își promovează singură hainele

GALERIE FOTO (6) A slăbit, iar acum a devenit fotomodel

Oana Roman este în prezent o femeie împlinită. Aceasta a slăbit 12 kilograme în cinci luni, după ce a pus un pariu cu o prietenă. Ei bine, acum că a ajuns la greutatea dorită, Oana se îmbracă altfel, ba chiar mai mult, a ajuns să fie model pentru propria colecție de haine.

Oana Roman a slăbit 12 kilograme în cinci luni

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani a slăbit 12 kilograme în cinci luni, aceasta fiind cea mai mare dorință a vedetei. Se pare că a reușit să ajungă la o silueta dorită, după ce a încercat ani de zile să piardă din greutate.

De când a slăbit, Oana și-a schimbat stilul de viață, folosește tratamente corporale și consumă cantități mici din orice preparat culinar. A început să îmbrace haine moderne, elegante, feminine și și-a deschis o afacere cu haine.

Oana Roman își promovează singură hainele

Chiar dacă suntem în plină pandemie, Oana Roman și-a deschis o platformă cu haine frumoase pentru toate măsurile. Acestea se pot găsi atât pe pagina de Instagram și pe site. Pagina Oanei se numește MIO și reprezintă inițiala numelui soțului ei, Marius Elisei, numele fiicei sale și numele ei, dar pot fi și primele trei litere ale mamei sale, Mioara.

Totodată, Oana și-a surprins fanii pentru că a devenit modelul propriei afaceri cu haine. „După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag„, a declarat Oana Roman pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: