Redactia.ro
Home » Monden » Au fost cât pe ce să divorțeze! Ce se întâmplă acum între Oana Roman și Marius Elisei

Au fost cât pe ce să divorțeze! Ce se întâmplă acum între Oana Roman și Marius Elisei

Au fost cât pe ce să divorțeze

Deși au avut probleme în căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei întotdeauna au reușit să ajungă la un numitor comun. Cei doi au vorbit în exclusivitate despre intimitatea relației lor și despre cum au reușit să treacă peste toate problemele din căsnicie. Oana și Marius au împreună o fetiță, Izabela de care sunt extrem de mândri.

Au fost cât pe ce să divorțeze! Ce se întâmplă acum între Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a reușit să-și clădească o familie cu Marius Elisei și să se bucure de fiica lor împreună. Dar probleme nu au lipsit din viața lor, astfel că cei doi au fost la un pas de divorț.

Cei doi au vorbit pentru prima oară despre problemele lor din timpul căsniciei și cum au reușit să ajungă la un numitor comun. Marius Elisei a declarat în emisiunea „Showbiz Report”, de la Antena Stars, că atât el, cât și soția sa, Oana au greșit, dar au învățat din greșeli. Totodată, acesta a mărturisit că a învățat să îi fie alături persoanei dragi și când lucrurile nu sunt tocmai roz,.

Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva. Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a spus Marius Elisei.

Oana Roman îi este recunoscătoare lui Marius

În același timp, Oana Roman a declarat că îi este recunoscătoare soțului ei pentru că a avut încredere în ea și răbdare, susținând totodată că el este stâlpul care o încurajează să rămână la suprafață atunci când nu are încredere în ea.

Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atâtea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”. El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu șase ani și au o fetiță, Izabela și o căsnicie așa cum și-a dorit. Deși la sfârșitul anului trecut cei doi anunțau că se despart, Marius și Oana au reușit să își rezolve problemele și să formeze în continuare o familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: