Redactia.ro
Home » Monden » Bibi are planuri de viitor care îl exclud pe fostul iubit. Artista a mărturisit tot: „Așa mi-am și dorit să fie”

Bibi are planuri de viitor care îl exclud pe fostul iubit. Artista a mărturisit tot: „Așa mi-am și dorit să fie”

Sursa foto: Spynews.ro

Bibi a mărturisit ce planuri de viitor are, odată cu despărțirea de Antonio Pican. Ea a menționat că îi este extrem de recunoscătoare mamei ei pentru susținere.

Cântăreața spune că nu are destul timp pentru a se focusa pe starea ei emoțională, deoarece se concentreze pe proiectele pe care le are.

Bibi, decizie radicală

Bibi, este o căntăreață apreciată mai ales în rândul tinerilor, ea a mărturisit că are deja planuri de viitor care îl exclud pe fostul iubit.

Ea este cea care a decis să se despartă de Antonio Pican, un cunoscut vlogger cu care a trăit o poveste de iubire, timp de doi ani de zile.

Ce planuri de viitor are căntăreața

Bibi povestește că are deja planuri de viitor bine stabilite în ceea ce privește cariera ei muzicală. Susține că nu prea are timp pentru ea, dar este extrem de fericită că are pe cineva alături care să o susțină, mama ei. De acum înainte se va focusa pe proiectele muzicale pe care le are:

„Fac atâtea lucruri și aș mai cere un pic de timp, nici eu nu știu cum de fac atâtea. Parcă mi-aș dori un pic mai mult timp. Mi se pare că am atât de multe de făcut, mă descurc și asta datorită faptului că o am pe mami lângă mine, care reușește să-mi organizeze programul. Dacă n-ar fi fost ea nu știu ce făceam. Eu sunt artist cu capul în nori. Nu mai e timp, deși mă trezesc devreme, parcă clipesc și vine seara. Timp pentru mine, recunosc că în ultima perioadă nu am mai avut, recunosc, m-am concentrat pe proiectele mele. pe cariera mea. Așa mi-am și dorit să fie. A fost o perioadă în care simțeam că, dacă nu mă contrentrez pe cariera mea, o să o iau razna. O să vină momentul să mă concentrez și pe mine după ce voi termina proiectele mele”, a mărturisit Bibi, pentru cei de la Click.ro

Bibi: „Fără ajutorul mamei n-aș fi aici”

Ea a precizat că dorește să-și petreacă cât mai mult timp alături de mama ei, dar și că își dorește să plece la Paris, dar își va îndeplini dorința abia după ce va finaliza proiectele pe care le are în curs:

„Aș vrea să petrec timp doar cu mama mea, efectiv mama mea, nu cu managerul meu. Să mergem la un film, la o cafea, un masaj, să o scot undeva. Mi se pare că putem să facem diferența între artist manager și fiica mama. Vacanță nu am mai avut, vreau să plec la Paris, dar să mă liniștesc cu proiectele pe care le lansez, dar după ziua mea (10 mai e ziua ei, n.r), sau după sesiune, să plec la Paris, o săptămână. Nu am fost niciodată, însă mă atrage orașul acela. Mă cheamă Paris-ul la el. Fără ajutorul mamei n-aș fi aici, unde sunt și chiar face foarte multe sacrificii pentru mine având în vedere că are serviciul ei și în același timp reușește să se ocupe și de mine ca artist dar și fiică”, a adăugat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: