Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Biblia, singura rămasă intactă într-un incendiu din Vâlcea. Pompier: „Am văzut cu ochii mei!”

Biblia, singura rămasă intactă într-un incendiu din Vâlcea. Pompier: „Am văzut cu ochii mei!”

Biblia, singura rămasă intactă într-un incendiu din Vâlcea. Pompier: „Auzisem de această minune”

Biblia ar fi singurul obiect scăpat intact dintr-un incendiu care a distrus o locuință din Vâlcea. Oamenii care au auzit această întâmplare vorbesc despre o „minune”. Biblia nu a ars, au observat pompierii care au intervenit la stingerea incendiului. Iată despre e vorba.

Biblia, singura rămasă intactă într-un incendiu din Vâlcea. Mărturia unui pompier: „Am văzut cu ochii mei!”

În comuna Frâncești din Vâlcea, acum câteva dimineți, focul a aprins locuința unei familii, spre disperarea tuturor. Pompierii au fost chemați acolo, să intervină, iar când ultima scânteie a fost stinsă a rămas în urmă dezastrul. La un moment dat, pompierii au putut observa, printre maldăre de cenușă și lucruri distruse, topite, că un singur obiect nu a fost cuprins de foc. Se vorbește acum despre o „minune”, pe care cei din echipajele de intervenție de la ISU Vâlcea au văzut-o cu ochii lor. Potrivit informațiilor oferite de pompieri, care au intervenit, Biblia a fost singurul obiect care nu a ars, au relatat jurnaliștii de la Vocea Vâlcii.

Fotografiile vorbesc de la sine. Într-o încăpere din casa care odinioară a putut fi locuită, printre obiecte distruse, se poate observa Biblia deschisă. Pompierii au început să caute, la finalul intervenției, elemente care ar putea să indice cauza izbucnirii incendiului și așa au văzut că Biblia a rămas singurul obiect intact.

„Auzisem de această minune, dar în această dimineață am văzut cu ochii mei! A ars tot în cameră, însă biblia a rămas intactă! (…)”, a scris, printr-o postare din mediul online, Tiberiu Ninciuleanu, unul dintre pompierii care au intervenit. Tot el a publicat și imagini, filmulețe și fotografii, din acea zi.

Glorie lui Dumnezeu!”, a scris o persoană într-un comentariu. „Biblia este Cuvântul Domnului! Acolo se afla tot Adevărul despre Dumnezeu!”, a mai spus cineva.

Biblia, singura rămasă intactă într-un incendiu din Vâlcea. Pompier: „Auzisem de această minune”
Foto: Vocea Vâlcea (colaj)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: