Redactia.ro
Home » Stil de viață » Bibliorafturi – Cum sa te organizezi eficient cu bani putini

Bibliorafturi – Cum sa te organizezi eficient cu bani putini

Bibliorafturi soluții arhivare

Joburile de birou, pe cat sunt de apreciate, pe atat sunt de solicitante. Astfel, angajatii sunt intr-o continua cautare de solutii care sa nu implice costuri foarte mari, dar sa ofere o organizare cat mai eficienta.

In prezent, se pare ca tehnologia si-a pus vizbil amprenta asupra activitatii zilnice de la birou, insa cu toate acestea, hartia inca ramane “in trend”.

Bibliorafturile sunt accesorii esentiale in privinta organizarii deoarece pot fi catalogate drept suportul de nadejde al documentelor si al foilor pentru siguranta si eficienta in depozitare. In felul acesta, nu te vei bucura doar de confort deplin ci mai mult de atat, biroul tau va respira usurat dupa o lunga perioada in care a fost sufocat de teancurile interminabile de hartie.

 

Asadar, iti vom prezenta cateva sfaturi si idei te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie privind achizitionarea bibliorafturilor la un pret accesibil.

 

Chiar daca pretul unui biblioraft cantareste foarte mult in decizia finala de achizitie, exista mult mai multe criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te-ai hotarat asupra unui model. Mai exact, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • Calitatea materialului;
  • Capacitatea de stocare;
  • Culori;
  • Design

Chiar daca pare un accesoriu ce nu necesita prea multa atentie, este important sa il asortezi cu biroul tau, asfel incat sa aiba un aspect demn de un angajat profesionist.

Calitatea materialului

Materialul bibliorafturilor alese nu trebuie doar sa aiba un aspect placut, ci si sa fie suficient de calitativ astfel incat sa actioneze ca un scut impotriva petelor si a umezelii. Materialul care intruneste aceste conditii este plasticul, asa ca recomandam bibliorafturi plastic.

In cazul in care totusi nu esti adeptul acestui material si iti doresti ceva mai elegant, poti opta pentru bibliorafturi carton, mai exact pentru cele care sunt realizate din carton acoperit cu folie impermeabila. Colturile de metal sunt, de asemenea, aspecte foarte importante pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand iti doresti sa iti echipezi biroul cu bibliorafturi. Datorita duritatii sporite, acestea au capacitatea de a proteja eficient bibliorafturile impotriva deformarii.

Capacitate de stocare

Cu cat biblioraftul este mai incapator, cu atat investitia este mai justificata. Magazinele de birotica si papetarie pun la dispozitie atat bibliorafturi A3 si A4, cat si bibliorafturi A5. Decizia trebuie luata in functie de necesitatile tale si de dimensiunea documentelor pe care vrei sa le depozitezi si organizezi in siguranta. De exemplu, daca ai 5000 de documente, o sa ai nevoie de 10 dosare a cate 500 de coli fiecare.

Design

Desi am pastrat design-ul ca fiind ultimul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand vrei sa achizitionezi un biblioraft, acesta nu este mai putin important decat cele mentionate anterior. Chiar daca rolul sau principal este cel de organizare, nu uita ca aspectul este primul observant de persoanele care iti viziteaza biroul pentru prima oara. Nu uita ca poti da dovada de profesionalism chiar si prin intermediul celor mai mici detalii.

Acum ca ai luat la cunostinta toate criteriile ce definesc un biblioraft de calitate, poti accesa magazinul online Solutii Arhiva si poti achizitiona bibliorafturi ieftine, dar foarte rezistente.

Suntem convinsi ca vei lua alegerea potrivita!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: