Redactia.ro
Home » Monden » Bijuteria masivă pe care Principesa Margareta a purtat-o de Ziua Regalității. Custodele Coroanei, călătorie simbolică cu trenul regal

Bijuteria masivă pe care Principesa Margareta a purtat-o de Ziua Regalității. Custodele Coroanei, călătorie simbolică cu trenul regal

GALERIE FOTO (3)

Astăzi, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, soțul său, Principele Radu, dar și una dintre surorile sale, Principesa Sofia, s-au îmbarcat într-o călătorie simbolică cu trenul regal pentru a marca Ziua Regalității. Iată ce ținută a ales să poarte pentru această ocazie Principesa Margareta, dar și ce accesoriu a atras atenția tuturor.

Principesa Margareta va poposi în patru gări

De ziua Regalității, dar și a Independenței Naționale, familia regală a României a călătorit cu trenul regal, având opriri în patru județe, mai exact în Prahova, Buzău, Brăila și Galați. Trenul a pornit din Gara Regală Băneasa la ora 11:00 și va ajunge la destinația finală la 16:14 minute.

Simpatizanții regali vor avea ocazia, așadar, s-o întâlnească fiica Regelui Mihai în oricare dintre cele 4 stații, dar vor putea „inspecta” trenul regal tocmai în Galați, acolo unde garnitura va poposi timp de 2 ore.

Cât despre Principesa Margareta, aceasta are programul plin de întâlniri cu diverse oficialități, dar și cu elevi olimpici, veterani Invictus ori beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestata Sa.

Bijuteria masivă pe care Principesa Margareta a purtat-o de Ziua Regalității

Ținuta aleasă de Principesa Margareta pentru a marca această zi specială a fost una de-o eleganță desăvârșită. Custodele Coroanei a îmbrăcat un costum deux-pieces, compus dintr-un sacou și o pereche de pantaloni, într-o nuanță de bej, la care a potrivit un top kaki și o pereche de pantofi cu toc.

O ținută de-o eleganță desăvârșită

Piesa-cheia a ținutei a fost, însă, bijuteria masivă pe care Principesa Margareta a purtat-o la gât. Colierul auriu a atras privirile tuturor celor din jur și a completat perfect ținuta elegantă și discretă purtată de Ziua Regalității. Și broșele în formă de pasăre au atras atenția, mai ales că pot fi considerate un îndemn spre pace în contextul războiului din Ucraina.

Principesa Margareta, în gara din Buzau

Iată ce cadou a primit Principesa Elisabeta de la edilul orașului Buzau în timpul călătoriei cu trenul regal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: