Redactia.ro
Home » Știri » Bilanțul epidemiei coronavirus a ajuns la 361 de decese. 56 de persoane au murit duminică în China

Bilanțul epidemiei coronavirus a ajuns la 361 de decese. 56 de persoane au murit duminică în China

Bilanțul epidemiei coronavirus a ajuns la 361 de decese. 56 de persoane au murit duminică în China

Bilanțul epidemiei coronavirus a ajuns la 361 de decese. 56 de persoane au murit duminică în China. Coronavirusul face în continuare victime. Încă un cetățean chinez a murit în Filipine, iar bilanțul total ajunge la 362 de decese.

Bilanțul epidemiei coronavirus a ajuns la 361 de decese. 56 de persoane au murit duminică în China

Potrivit CNN, autoritățile chineze au confirmat încă 2.103 cazuri de infecție cu coronavirusul 2019-nCoV în provincia din China, Hubei. Numărul total al îmbolnăvirilor de aici, trece de 16.600 de cazuri. Duminică s-au înregistrat alte 700 de noi cazuri de îmbolnăvire în restul Chinei.

9.618 de persoane sunt internate în prezent în Hubei, dintre care 478 sunt în stare gravă. Bilanțul deceselor, anunțat duminică, a ajuns la 305, inclusiv primul deces înregistrat în afara Chinei, în Filipine.

În 26 de țări s-au înregistrat cazuri de îmbolnăvire, numărul total al bolnavilor, trecând de 17.300. Dintre acestea, 500 de persoane s-au vindecat, iar autoritățile din Thailanda au anunțat un posibil tratament de succes , cu o combinație de medicamente.

Român stabilit în Italia suspectat de coronavirus

Guvernul italian a decretat, pe 31 ianuarie 2020, stare de urgenţă. Scopul este de a accelera lupta împotriva noului coronavirus şi pentru a evita o eventuală contagiere a populaţiei, informează AFP

Italia şi-a suspendat toate cursele aeriene spre şi dinspre China, iar prim-ministrul Conte a spus că ţara lui este prima din Uniunea Europeană care “a luat această măsură de precauţie”.

Bărbatul lucrează la hotelul Palatino din Roma, loc în care au fost cazați doi chinezi infectați cu noul virus. Camera în care cei doi au locuit, a fost sigilată. Cetățeanul român a ajuns la spitalul Tivoli joi după-amiază cu simptome de gripă, iar acesta i-a spus asistentei că a luat contact cu doi chinezi infectați cu coronavirus.

Imediat, medicii l-au plasat pe bărbat în carantină și transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase Lazzaro Spallanzani din Roma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: