Redactia.ro
Home » Știri » Bilanțul persoanelor decedate din Italia au ajuns la cinci. 219 de persoane sunt infectate cu coronavirus

Bilanțul persoanelor decedate din Italia au ajuns la cinci. 219 de persoane sunt infectate cu coronavirus

Bilanțul persoanelor decedate din Italia au ajuns la cinci. 219 de persoane sunt infectate cu coronavirus

Bilanțul persoanelor decedate din Italia din cauza coronavirusului. În momentul de față, Italia este cea mai afectată țară din Europa din cauza coronavirusului. Autoritățile au anunțat că o a cincea persoană în vârstă de 88 de ani, a murit.

Bilanțul persoanelor decedate din Italia au ajuns la cinci. 219 de persoane sunt infectate cu coronavirus

Potrivit Antena3, un bărbat în vârstă de 88 de ani din Caselle Landi, Lombardia, a murit luni din cauza coronavirusului. Autoritățile au anunțat decesul la câteva ore de la moartea unui alt bărbat în vârstă de 84 de ani, care avea probleme de sănătate.

Conform autorităților italiene, sunt 219 persoane infectate cu coornavirus în Italia.

Așteptăm să vedem dacă măsurile luate zilele trecute au vreun efect și contribuie la încetinirea răspândirii coronavirusului. Nimeni nu a crezut că răspândirea virusului va fi atât de agresivă”, a spus președintele Rregiunii Lombardia, Attilio Fontana

Problema cea mai mare este aceea că nu s-a identificat pacientul zero, chiar dacă inițial s-a crezut că sursa principală de infecție este un tânăr de 38 de ani depisatt pozitiv la testul pentru coronavirus.

Măsurile luate de autoritățile italiene

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Italiană că Guvernul italian a decretat starea de urgență.

Măsurile suplimentare luate de autoritățile italiene în vederea restrângerii focarelor și prevenirii răspândirii virusului includ interdicția de a părăsi sau de a intra în zonele în care s-au înregistrat majoritatea cazurilor. De asemenea, închiderea localurilor publice, anularea activităților sportive sau recreative, suspendarea cursurilor școlare și emiterea de alerte pentru urgență sanitară care sfătuiesc cetățenii să rămână în case în regiunile în care s-au înregistrat aceste cazuri.

Mai mult, cetățenii cu simptome care pot indica infectatea cu noul virus, sunt sfătuiți să nu se prezinte pe cont propriu la spital, ci să apeleze numerele verzi regionale puse la dispozitie.

Cetățenii pot apela non-stop la numărul verde 1500, la care se furnizează informații în limbile italiană și engleză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: