Redactia.ro
Home » Știri » Bilete false la Untold și Neversea. Un bărbat a înșelat 70 de persoane

Bilete false la Untold și Neversea. Un bărbat a înșelat 70 de persoane

Bilete false la Untold și Neversea. Un bărbat a înșelat 70 de persoane

Bilete false la Untold și Neversea. Un bărbat a înșelat 70 de persoane. Un bărbat din Prahova este cercetat pentru înșelăciune după ce ar fi vândut către zeci de persoane bilete false și servicii de cazare la Nversea și Untold. Prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei, informează Mediafax.

Bilete false la Untold și Neversea. Un bărbat a înșelat 70 de persoane

Conform reprezentanților Poliției Prahova, bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru nouă infracțiuni de înșelăciune, după ce a vândut bilete false pentru festivalurile din Cluj-Napoca și Constanța. De asemenea, acesta a oferit și servicii de cazare în cele două orașe cu ocazia celor două evenimente.

Autoritățile anunță că au fost identificate 70 de persoane înșelate, cărora bărbatul le-a fost un prejudiciu de 60.000 de lei.

Suspectul mai este cercetat și în alte dosare, printre care și în cel care vizează spargerea dată în luna august la Poliția din Cornu, de unde au fost luate mai multe probe.

Cei doi inculpați se pare că au furat bunurile din sediul Poliției cu scopul de a și le însuși pe nedrept și nu pentru a sustrage sau distruge probe ori înscrisuri.

Citeste si:Accident mortal între Deva și Arad. Două persoane au murit din cauza nerespectării distanței regulamentare dintre mașini

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini