Redactia.ro
Home » Știri » Biletul de adio lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță: „Am vrut doar să iubesc”

Biletul de adio lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță: „Am vrut doar să iubesc”

Un tânăr din Constanța și-a pus capăt zilelor cu pistolul furat de la tatăl său, procuror de profesie

Biletul de adio pe care Petrică Niță, fiul celebrului procuror din Constanţa, l-a lăsat tatălui înainte de a se sinucide a fost dezvăluit. Iată ce i-a mărturisit tatălui său!

Un tânăr din Constanța și-a pus capăt zilelor cu pistolul furat de la tatăl său, procuror de profesie

Fiul unui celebru procuror din Constanţa, Teodor Niță, s-a sinucis cu o armă furată din seiful  tatălui său. Tatăl său și-ar fi păstrat arma din dotare doar într-o casetă, astfel că fiului său i-a fost ușor să spargă cutia.

Petrică Niță avea doar 31 de ani era de profesie executor judecătoresc având o stare financiară bună, era căsătorit şi urma să fie tată pentru a doua oară, soţia lui fiind însărcinată.

În acest tragic eveniment pare că bărbatul și-a premeditat moartea și că a pus la punct fiecare pas spre sinucidere. Acesta a mers acasă la tatăl său, a furat arma din seiful acestuia, apoi s-a întors în apartamentul său și a recurs la gestul extrem. Vecinii au auzit împușcătura și au alertat autoritățile. Ambulanța a venit rapid reușind să-l ducă spre spital, cât timp era în viață, însă Adrian a pierdut lupta cu viața după fapta comisă.

Motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor ar sta la baza unei decepții în dragoste care s-a petrecut cu mai mult timp în urmă. Femeia care i-a tulburat gândurile fiului procurorului ar fi fost cu 14 ani mai mare decât el.

Biletul de adio lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță

Conștiința l-a împins pe tânăr să-i scrie un mesaj tatălui său în care i-a explicat gestul extrem la care recurge.

„Aşa începe mesajul de adio pe care Petrică Niţă i l-a trimis tatălui său: „Nu vreau să fiu rău, nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc”.

I-a spus tatălui din ce cont să plătească chiria, apoi şi-a dus la îndeplinire planul dramatic. 

Iar mesajul către procurorul din Constanţa l-a încheiat simplu: „Te iubesc!”. Apoi a apăsat pe trăgaci”, potrivit observatornews.ro.

Teodor Niță a venit rapid la adresa de reședință a lui Adrian, însă a fost prea târziu pentru a-l împiedica să-și pună capăt zilelor.

Cine sunt părinţii tânărului care s-a sinucis la Constanţa

Părinţii tânărului au un nume sonor în magistratură. Mama sa este judecător, iar tatăl său, Teodor Niţă, a fost dat afară de două ori din rândul magistraţilor, dar de fiecare dată reprimit. Luna trecută, a primit o distincție la Haga pentru activitatea pe linia infracțiunilor de mediu.

 

Sursa foto: Captură video observatornews.ro

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: