Redactia.ro
Home » Știri » Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu fostul președinte al SUA

Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu fostul președinte al SUA

GALERIE FOTO (3) Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă

Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton a fost internat în spital. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul său de cuvânt, fostul lider primește tratament pentru o infecție descoperită în sânge. Cum se simte acesta?

Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu fostul președinte al SUA

Bill Clinton, internat de urgență la Terapie Intensivă. Fostul lider al Statelor Unite ale Americii este internat la un spital din California, la Terapie Intensivă. Medicii care îl supraveghează susțin că Bill Clinton,  75 de ani, are o infecție a tractului urinar care s-a răspândit în sânge. De asemenea, specialiștii au menționat că nu era necesară internarea la Terapie Intensivă, dar au decis să îl țină sub control în următoarele zile. Angel Urena, purtătorul de cuvânt a fostului președintele a declarat că Bill Clinton nu a fost internat pentru COVID-19. „Președintele Clinton a fost internat la Centrul Medical UCI pentru a primi tratament pentru o infecție care nu este legată de Covid. El este incredibil de recunoscător medicilor, asistenților și personalului care i-au oferit îngrijire”, a povestit Angel Urena.

Medicii care se îngrijesc de starea de sănătate a lui Bill Clinton au declarat că tratamentul cu antibiotice își face efectul, iar fostul lider al SUA este bine. „A fost internat la terapie intensivă pentru monitorizare atentă și i s-au administrat antibiotice. El va rămâne la spital pentru monitorizare”, au declarat medicii. Echipa de medici de la spitalul din California este în comunicare constantă cu echipa medicală prezindențială de la New York, inclusiv cu cardiologul său. Potrivit BBC, Bill Clinton s-a simțit obosit marți în timpul vizitei sale în California și a mers la spital, fiind testat pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ!

Soțul lui Hillary Clinton a mai fost spitalizat în trecut, când a fost supus unei operații de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, și în 2010 când a suferit o angioplastie. Bill Clinton a renunțat la mâncare grasă și a început un regim vegetarian. Bill Clinton a fost președinte al SUA din 1993 până în 2001.

Bill Clinton a fost operat pe cord

În plină campanie electorală pentru Casa Albă, în 2004, americanii au uitat de candidați și s-au rugat pentru sănătatea fostului lider, Bill Clinton. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală dificilă pe cord. Din fericire, operația s-a terminat cu bine, iar de atunci viața fostului președinte s-a schimbat. Intervenția chirurgicală a durat aproximativ 4 ore. “Operatia fostului presedinte Bill Clinton s-a derulat cu bine, s-a incheiat cu succes, iar acum presedintele se odihneste“, a sunat comunicatul comun dat publicitatii de spitalul Presbytarian si de biroul de presa al lui Clinton.

În 2016, soția sa, Hillary Clinton a candidat pentru președinția SUA, dar Donald Trump a câștigat alegerile. Cu toate astea, Hillary a ieșit în fața americanilor pentru a-și recunoaște pierderea și a afirmat că va continua să creadă și să lupte pentru America. Bill Clinton a fost mândru de soția sa, acesta însoțind-o la toate evenimentele electorale. Clinton a stat mereu în dreapta soție sale, și a aplaudat-o îndelung.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: