Redactia.ro
Home » Știri » Hillary Clinton la 73 de ani! Câte proceduri estetice are fosta Prima Doamnă a SUA

Hillary Clinton la 73 de ani! Câte proceduri estetice are fosta Prima Doamnă a SUA

GALERIE FOTO (7) Hillary Clinton la 73 de ani!

Hilarry Clinton este una dintre cele mai apreciate femei din Statele Unite ale Americii. La vârsta de 73 de ani, fosta Prima Doamnă a Americii arată incredibil de bine. Acesta are un ten incredibil și uimește întreaga lume cu o piele strălucitoate și obraji extrem de bine definiți.

Hillary Clinton la 73 de ani! Câte proceduri estetice are fosta Prima Doamnă a SUA

Hillary Clinton a fost Prima Doamnă a Americii din 1993 până în 2001. Soția lui Bill Clinton este una dintre cele mai apreciate femei din Statele Unite ale Americii. Hillary are 73 de ani, dar fizicul nu-i arată vârsta, având în vedere că are un ten incredibil și o piele strălucitoare. De asemenea, obrajii parcă au o imagine cu totul și cu totul diferită. Experții în chirurgie au declarat că soția lui Bill Cliton ar fi apelat la anumite operații estetice. â

Mai exact, Hillary Clinton ar fi apelat la anumite proceduri cosmetice regulate. Dr. Ross Perry, expertul în estetică și fondatorul Cosmedics.co.uk, a spus că Hillary a fost înzestrată genetic cu o piele strălucitoare, dar modul în care arată în prezent, se poate datora botoxului, a umpluturilor dermice injectabile și al blefaroplastiei. „Hilary Clinton arată fantastic și aș sugera că acest lucru rezultă din modificări și proceduri regulate de-a lungul anilor, ceea ce pare mai puțin vizibil decât dacă se lucrează dramatic dintr-o dată.”, a declarat el pentru FEMAIL.

De asemenea, medicul expert o suspectează pe Hillary că ar fi apelat și la blefatoplastiei. „Fruntea ei arată deosebit de netedă, ceea ce ar sugera că botoxul a fost administrat în frunte, pe linia încruntării și în jurul zonei ochilor. Aş suspecta că Hilary a avut o blefaroplastie, intervenţie prin care se îndepărtează pielea crepată, care se adună, în exces, deasupra ochiului şi continuă să se dezvolte pe măsură ce îmbătrânim’, a mai spus Dr. Perry. Cu toate astea, nu este pentru prima dată când tenul lui Hillary Clinton atrage atenția. În timpul campaniei sale prezidențiale din 2016, alături de Donald Trump, s-a spus că ar fi suferit o intervenție chirurgicală, de ordin estetic, pentru a avea o imagine bună.

Cine este Hillary Clinton

Hillary Diane Rodham s-a născut pe 26 octombrie în 1947 la Chicago, Illinois, provenind dintr-o familie de clasă mijlocie în cadrul căreia a primit o educație având la bază principii conservatoare și doctrina religioasă metodistă. Aceasta a fost primul dintre cei trei copii ai lui Hugh Rodham, un veteran american și mic întreprinzător, și ai Dorotheei Emma Howell Rodham. Potrivit lui Carl Bernstein, tatăl candidatei democrate era un bărbat ursuz, dificil și autoritar, cu simpatii republicane clare, care disprețuia sindicatele și se opunea programelor de ajutor social. După ce a absolvit licerul Maine East High School, Hillary a fost admisă la Colegiul Wellesley, unde a studiat științele politice.

A intrat pentru prima dată în atenția opiniei publice americane în 1969, când a susținut un discurs în care a criticat atitudinea față de generația senatorului republican Edwards Brooke. Ulterior, și-a continuat studiile la Yale Law School, unde l-a întâlnit pe Bill Clinton, viitorul său soț. Cei doi s-au căsătorit pe 11 octombrie 1975, în cadrul unei ceremonii restrânse, iar la 1980 se va naște singurul copil al cuplului. În 1979 devine Prima Doamnă a statului Arkansas, după ce Bill Clinton a devenit guvernator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: