Redactia.ro
Home » Știri » Michelle Obama, atac fără precedent la adresa lui Trump. Cum l-a numit fosta primă doamnă a Americii

Michelle Obama, atac fără precedent la adresa lui Trump. Cum l-a numit fosta primă doamnă a Americii

Michelle Obama

Fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, a încheiat, luni, prima seară a Convenției Naționale Democratice, care a avut loc online, din cauza restricțiilor generate de noul coronavirus, cu un discurs puternic împotriva președintelui Donald Trump.

Ea îi îndeamnă pe americani să iasă la vot într-un număr cât mai mare, mai ales cei care nu ai ieșit la vot în 2016, și să pună ștampila pe contracandidatul său, Joe Biden.

Donald Trump „nu este un bun președinte”, a afirmat fosta primă doamnă Michelle Obama. S-a referit la criza coronavirusului, care a dus la decesul a peste 170.000 de persoane în SUA și la frământările sociale și politice care au lovit Statele Unite, spunându-le americanilor că ea consideră că președintele Trump nu poate face față acestor provocări.

A avut „mai mult decât timpul necesar pentru a demonstra că nu poate face această muncă”. „El este în mod evident depăşit”, a spus Michelle Obama. Discursul fostei prime doamne nu a fost doar o condamnare a președintelui Donald Trump, ci a fost un apel care vizează inima și conștiința fiecărui american care a urmărit haosul din ultimii patru ani și au dorit să facă lucrurile altfel, scrie CNN.

Michelle Obama, mesaj către americani

Michelle Obama a susținut unul dintre cele mai așteptate discursuri ale serii. Aceasta a vorbit timp de aproape 20 de minute despre „lipsa totală de empatie” a președintelui Trump. „Pentru că de fiecare dată când apelăm la Casa Albă pentru o direcţie, sau pentru o consolare, sau pentru o minimă stabilitate, nu primim decât haos, divizare şi o lipsă totală de empatie”, a punctat Michelle Obama.

În timpul discursului susținut online, Michelle Obama a transmis clar mesajul său americanilor, și anume să-l voteze pe Joe Biden. Acesta a fost vicepreședinte în timpul mandatului deținut de Barack Obama.

„Ştiu că Joe nu este perfect şi el ar fi primul care v-ar spune asta”. Însă „el ştie ce trebuie făcut pentru a salva economia, a învinge pandemia şi a arăta calea ţării noastre. Şi el va spune adevărul şi va avea încredere în ştiinţă”, a adăugat fosta Primă Doamnă, într-o aluzie la adresa lui Donald Trump. Reacția lui Trump după discursul lui Michelle Obama a fost succintă. „Nimic foarte interesant”⁣.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: