Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență

Atac armat la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență

Donald Trump, evacuat de urgenta

Casa Albă a fost atacată. Donald Trump a părăsit de urgență conferința de presă care avea loc la Casa Albă din cauza unui incident. Liderul Statelor Unite ale Americii a fost evacuat de Urgență.

Atac armat la Casa Albă. Donald Trump, evacuat de urgență

Conform dpa.international, Donald Trump a fost evacuat de urgență de la conferința de presă ce a avut loc luni la Casa Albă. Acesta a plecat din sala de briefing a Casei Albe, la trei minute după ce acesta începuse să vorbească.

Potrivit sursei de mai sus, ar fi avut loc un incident armat, motiv pentru care autoritățile au decis ca liderul Casei Albe să fie evacuat de urgență. Se pare că a avut un schimb de focuri în fața clădirii, ulterior suspectul fiind împușcat și dus la spital.

A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe. Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului”, a declarat el.

Totodată, Trump a mai spus că situaţia se afla „foarte bine sub control” şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc „lângă gard dar în afara complexului”.

Focuri de armă în fața Casei Albe

Conform unui mesaj postat de Secret Service pe Twitter, în urma atacului armat, unul dintre ofițeri a fost rănit și dus la spital. Întregul complex a fost închis în urma incidentului produs.

Donald Trump a declarat că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru presă.

Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit. Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc”, a spus liderul american.

Președintele SUA se află în afara oricărui pericol, iar momentan, nu se știe dacă suspectul îl avea ca țintă pe Donald Trump.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: