Redactia.ro
Home » Știri » Trump sancționat din nou de rețelele sociale. Președintele Statelor Unite sfidează în continuare situația în care planeta se află

Trump sancționat din nou de rețelele sociale. Președintele Statelor Unite sfidează în continuare situația în care planeta se află

Trump sancționat din nou de rețelele sociale. Președintele Statelor Unite sfidează în continuare situația în care planeta se află

Donald Trump a distribuit pe contul său de Facebook un video în care își exprima opinia asupra transmiterii virusului la copii. Președintele explica pentru Fox News că este prea puțin probabilă contaminarea copiilor cu virusul SARS-COV-2, deoarece copiii au o imunitate de fier care oprește atacul asupra organismului.

Facebook își face curaj să-l sancționeze în mod direct pe Donald Trump

Facebook și-a justificat acțiunea de a-l cenzura pe Donald Trump. Informațiile transmise prin videoclipul postat  fiind considerate, de către conducerea rețelei sociale, în afara regulilor impuse de gigantul Facebook  în ceea ce  privește dezinformarea legată de pandemia de coronavirus.

„Acest videoclip conţine afirmaţii false conform cărora un anumit grup de persoane nu este susceptibil să contacteze COVID-19, ceea ce încalcă reglementările noastre privind dezinformarea periculoasă referitoare la boală”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei sociale.

În trecut, Facebook a evitat sancționarea directă a lui Donald Trump chiar dacă acesta a mai făcut și alte postări menite să intrige. În luna iunie, președintele american postase pe contul său de Facebook că voturile prin corespondență sunt cele care favorizează corupția.

Atunci Facebook doar a eliminat anumite reclame ale echipei de campanie a președintelui ce conțineau simboluri naziste.

Părerile sunt împărțite în America, de o parte se află susținătorii liderului de la Casa Albă, iar de cealaltă parte se află democrații care susțin cu tărie că Facebook e mult prea permisiv cu afirmațiile mincinoase și chiar instigante ale lui Trump.

Twitter nu tolerează comportamentul sfidător al președintelui american

Donald Trump nu a scăpat de sancțiunile celor de la Twitter, care au interzis contul de campanie al președintelui. Acestea nu mai poate posta până când nu șterge video-ul cu pricina despre care și cei de la Facebook s-au sesizat.

Trump s-a simțit jignit și a menționat chiar că nu știe dacă se va mai folosi de acest cont după ce va părăsi Casa Albă. Tot el a fost cel care a ținut să precizeze că odată postat un lucru pe o rețea de socializare, nu mai ai de ce să-l ștergi.

”Pe vremea mea, se scria o scrisoare, se punea pe birou, iar a doua zi când o reciteam eram mulţumit că nu am trimis-o. Nu poţi face asta cu Twitter-ul”, declară președintele republican.

Twitter a luat deseori măsuri împotriva lui Trump, care a postat de-a lungul candidaturii sale zeci de mesaje controversate. Tot pe Twitter, el a postat fără vreun fel de cenzură, conținuturi legate de supremația albilor și teorii ale unui complot împotriva sa, chiar și un mesaj video care încălca drepturile de autor ale trupei Linkin Park.

Atunci, Twitter a luat măsuri atât împotriva primului om în statul american, cât și împotriva celor care susțineau că există o conspirație împotriva președintelui.

Trump rămâne de-a dreptul cel mai controversat conducător al unui stat din zilele noastre și totuși în ciuda faptelor sale instigatoare, americanul are foarte mulți susținători.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: