Redactia.ro
Home » Știri » Cum îl cheamă, de fapt, pe Donald Trump. Ce scrie în buletinul preşedintelui SUA

Cum îl cheamă, de fapt, pe Donald Trump. Ce scrie în buletinul preşedintelui SUA

Donald Trump

Donald Trump, actualul președinte al SUA, are în spate o poveste demnă de un film. El este la primul mandat de președinte al celei mai puternice țări din lume, după ce a învins-o pe contracandidata Hilary Clinton.

Donald Trump este președintele SUA încă din anul 2017, când a preluat cârma celui mai puternic stat din lume, el fiind, de altfel, cel mai în vârstă președintele pe care l-au avut Statele Unite ale Americii.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Donald Trump. Ce scrie în buletinul preşedintelui SUA

Donald John Trump este fiul omului de afaceri cu o avere impresionantă, Frederic Trump. În anul 1971, el a preluat controlul Organizației Trump, o societate de tip holding ce deține mai multe companii.

Donald Trump, al cărui nume real este Donald John Trump, a fondat în 1995 Trump Entertainment Resorts, o companie ce administrează mai multe hoteluri și cazinouri din lume.

Între 1996-2015 Donald Trump a fost cel care a organizat concursurile de Miss SUA. Mai mult decât atât, Donald Trump a fost și un om de televiziune, pentru că a fost gazda showului Ucenicul, ce a rulat din 2004-2015.

Averea sa este atât de mare, încât a fost inclus pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din lume, încă din 2016. Atunci, în conturile sale bancare erau la acea data aproape 4 milioane de dolari.

Încă din anul 2000, Donald Trump avea gânduri de a intra în politică, dar a renunțat la ele chiar înainte de vot. Atunci, a încercat să obțină nominalizarea la președinție ca membru al partidului Reformei.

Trump nu a renunțat la ideea de a fi în politică, așa că în 2015, și-a anunțat candidatura pentru Casa Albă, din partea partidului republican.

El a reușit, în anul 2016, să o învingă pe contrcandidata Hilary Clinton și să ocupe locul la Casa Albă, alături de soția lui, Melania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: