Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates are COVID-19! Care este starea actuală a miliardarului American

Bill Gates are COVID-19! Care este starea actuală a miliardarului American

GALERIE FOTO (2)

Bill Gates, co-fondator al Microsoft, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Chiar el a făcut anunțul pe Twitter.

 Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos. Sunt norocos că sunt vaccinat și întărit și am acces la teste și la o îngrijire medicală excelentă”, a scris Bill Gates.

Filantropul miliardar a adăugat că organizația sa caritabilă, Fundația Bill & Melinda Gates, va continua să lucreze pentru a preveni orice pandemie viitoare.

Ce spunea Bill Gates în privința pandemiei

Chiar dacă odată cu invazia rusă din Ucraina puține persoane au mai vorbit despre COVID-19, Bill Gates a afirmat, la începutul acestei luni, că nu ar trebui să ignorăm pandemia. „Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisibilă şi chiar mai fatală.

Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze. Sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor. Mi se pare nebunesc că am putea să nu prevenim această tragedie şi să nu facem, în numele cetăţenilor lumii, aceste investiţii.

Suma de bani implicată este foarte mică în comparaţie cu beneficiul combaterii pandemiei şi va fi un test: îşi pot asuma instituţiile globale noi responsabilităţi într-un mod excelent? Nu vreau să fiu un mesager al catastrofelor, dar riscul apariţiei unei variante mai virulente este cu mult peste 5%”, a spus Bill Gates într-un interviu pentru Financial Times.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: