Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates demontează toate teoriile conspirației. Nu va implanta cipuri prin vaccinul anti COVID-19

Bill Gates demontează toate teoriile conspirației. Nu va implanta cipuri prin vaccinul anti COVID-19

Bill Gates

În tot timpul pandemiei a circulat teoria conform căreia prin vaccinul anti coronavirus, Bill Gates va insera cipuri în corpurile oamenilor.

Conform CNBC, acesta a apărut și a dezmințit toate aceste teorii.

Bill Gates a declarat că populația trebuie să înțeleagă ce se întâmplă și că nimeni nu vrea să ascundă adevărul sau să facă rău.

„Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înțeleagă de ce suntem implicați în acest proiect și de ce suntem dispuși să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”.

De asemenea, Bill Gates a anunțat că fundația care îi poartă numele va dona 150 de milioane de dolari, pentru a ajuta țările sărace să lupte împotriva noului virus și să iasă cu bine din pandemie.

Bill Gates a fost suspectat că este implicat în mai multe teorii ale conspirației

De-a lungul timpului, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, a fost subiectul mai multor teorii ale conspirației.

După ce a apărut criza de coronavirus, mai mulți oameni au susținut că el se află în spatele a tot ce se întâmplă și că are ca scop reducerea populației la nivel mondial.

O altă teorie susține că Fundația Bill și Melinda Gates a patentat un tratament anti COVID-19 în urmă cu câțiva ani, înainte ca virusul să apară și să fie răspândit în lume.

În Statele Unite s-a realizat un sondaj prin care să se afle câți oameni se încred în toate teoriile care circulă despre virus. Potrivit SBS News, sondajul a arătat că 44% dintre republicani și 19% dintre democrați au încredere în teoriile conspirației care circulă în legătură cu Bill Gates.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: