Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates, previziuni sumbre despre pandemie. Când se vor deschide, de fapt, școlile

Bill Gates, previziuni sumbre despre pandemie. Când se vor deschide, de fapt, școlile

Bill Gates

Cofondatorul Microsoft Bill Gates nu este optimist în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Miliardarul este de părere că această situaţie va mai dura, deoarece vaccinul ar trebui administrat în mai multe doza ca să fie eficient.

Bill Gates, care acum își dedică cea mai mare parte a timpului cu fundația pentru ajutorarea persoanelor afectate de pandemie, a mai adăugat că unele școli ar putea să nu mai revină la normalitate până în toamna anului 2021. Acesta a menționat că faptul că școlile au fost închise a fost unul dintre efectele cele mai grave ale pandemiei, după decesele raportate.

El a mai susținut că pentru ca un vaccin să fie eficient, ar trebui să li se administreze mai multe doze persoanelor infectate cu noul coronavirus. „Niciunul dintre vaccinurile existente până acum nu cred că ar fi eficient cu o singură doză”, a apreciat fondatorul Microsoft.

Totodată, Gates a criticat modul de abordare al lui Donald Trump și a comparat situația SUA cu cea a Europei, precizând că aceasta din urmă a răspuns mai bine problemelor provocate de pandemie. „Unele dintre politici au fost o greșeală. Deschiderea localurilor, beneficiul economic versus riscul de infectare, o mulțime de astfel de decizii au fost o greșeală”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.

„Școlile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021”

Despre deschiderea școlilor, miliardarul spune că s-ar putea să nu se întoarcă la normal până în toamna anului 2021. „După decese, închiderea școlilor ar fi un cost foarte mare pentru noi. În prezent, școlile centrale nu au resurse pentru cursuri online, iar școlile private și cele din suburbii se descurcă mul mai bine la capitolul acesta”, a declarat Gates.

„Deschiderea barurilor în contextul susținerii economiei versus riscul de infectare. O mulțime de strategii de acest fel au fost greșite”, a completat acesta. „Nu, nu este nicio legătură între vaccin și vreun dispozitiv de urmărire. Nu există și nu înțeleg de unde a apărut teoria asta”, a spus afaceristul, fiind întrebat despre teoriile conspirației dezvoltate în jurul numelui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: