Redactia.ro
Home » Homepage » Bill Gates face o nouă previziune tulburătoare. Cu ce se va confrunta omenirea în 2025

Bill Gates face o nouă previziune tulburătoare. Cu ce se va confrunta omenirea în 2025

GALERIE FOTO (2) bill gates

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, este una dintre cele mai bogate persoane din lume, cu o avere estimată la 129 de miliarde de dolari conform revistei Forbes. De-a lungul timpului, Gates a impresionat cu predicțiile sale legate de tehnologie și nu numai. Iată care sunt cele mai recente previziuni ale afaceristului!

Bill Gates, previziune desprinsă din cărțile SF: Până în anul 2025 am putea avea mașini autonome

În anul 2015, Bill Gates a atras atenția întregii lumi prin predicția sa cu privire la posibilitatea unei epidemii globale care ar putea provoca o „catastrofă mondială”. La acel moment, această afirmație a fost considerată de mulți ca fiind prea alarmistă sau exagerată. Cu toate acestea, pandemia COVID-19 care a izbucnit în anul 2020 a demonstrat că Gates avea dreptate.

Recent, Gates a făcut o nouă predicție alarmantă, care a stârnit multe discuții în mediul online și în presa internațională. Fondatorul Microsoft și filantropul de renume mondial a avertizat că în viitorul apropiat vom fi martorii unor schimbări radicale care vor marca un înainte și un după în istoria lumii. Concret, Bill Gates este de părere că până în anul 2025 vom fi martorii funcționării mașinilor autonome.

„Mașinile autonome vor permite șoferului să-și ia mâinile de pe volan și să lase sistemul să conducă în anumite circumstanțe. Am ajuns la punctul în care aproape toată tehnologia necesară a fost inventată. Acum accentul se pune pe rafinarea algoritmilor și perfecționarea ingineriei.”, a declarat Bill Gates. Cofondatorul Microsoft este de părere că „vehiculele automate vor ajunge să fie mai ieftine decât vehiculele normale”.

Mașinile autonome ar putea fi disponibile publicului larg începând cu anul 2025

Bill Gates a comparat impactul tehnologiei autonome asupra industriei auto cu revoluția pe care a adus-o crearea computerelor în domeniul muncii de birou.

Potențialul vehiculelor autonome de a schimba sistemele de conducere ar putea fi un impuls pentru guverne și companii din întreaga lume să își reevalueze abordarea în această privință. Se așteaptă ca aceste modificări să se producă treptat, iar primele vehicule care vor beneficia de această tehnologie ar putea să fie disponibile publicului în anul 2025, conform estimărilor lui Bill Gates.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: