Redactia.ro
Home » Sport » Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes! De cine se tem francezii

Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes! De cine se tem francezii

Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes

Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes. Dan Petrescu a anunțat că, atacantul ar putea lipsi mâine seară. Pentru CFR Cluj și Rennes este al treilea meci din grupele UEFA Europa League.

Dan Petrescu spune că ar fi mulțumit chiar și cu un rezultat de egalitate în meciul cu gruparea din Ligue 1. Francezii trec printr-o pasă proastă în acest moment. Nu au mai câștigat de 6 meciuri în campionat. Antrenorul CFR-ului are câteva probleme de lot.

“Peteleu e accidentat și Omrani are și el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult. Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Oricum vom încerca să obținem o victorie”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Mâine seară pe Roazhon Park sunt așteptați aproximativ 30.000 de fani.

„Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes,” a declarat Dan Petrescu, înaintea meciului.

De cine se tem francezii

Julien Stephan, antrenorul francezilor de la Rennes a declarat că se așteaptă ca meciul de joi seara să fie unul foarte dificil. Trhnicianul a dezvăluit că se teme de unul dintre jucătorii clujenilor.

”Billel Omrani este periculos, pentru că are un volum mare de efort şi echipa joacă mult pe partea sa. Are un rol şi pe plan defensiv, pentru că se implică mult în recuperarea balonului. A marcat goluri, a fost determinant în precedentul meci cu Celtic, din preliminariile Champions League, marcând trei goluri acolo, deci este un atacant foarte periculos. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. CFR este foarte pericoloasă atunci când joacă în deplasare”, a spus Julien Stephan.

Citește și: Florin Bratu explică de ce și-a dat demisia! A stat doar 4 etape

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini