Redactia.ro
Home » Sport » Florin Bratu explică de ce și-a dat demisia! A stat doar 4 etape

Florin Bratu explică de ce și-a dat demisia! A stat doar 4 etape

Florin Bratu explică de ce și-a dat demisia

Florin Bratu explică de ce și-a dat demisia. Decizia antrenorului a fost surprinzătoare, în condițiile în care o preluase pe Turris Tr. Măgurele în urmă cu doar 4 etape.

Florin Bratu a decis să se despartă de Turris Tr. Măgurele după ce a stat pe bancă doar 4 meciuri. Fostul dinamovist spune că și-a dat seama că nu poate comunica cu jucătorii. Conducerea clubului a încercat să-l facă să se răzgândească, dar Bratu nu a dorit să mai continue.

„Au încercat să-mi schimbe hotărârea, dar nu aveau cum! În această perioadă pe care am petrecut-o la Turnu Măgurele cred că mi-am făcut o impresie suficient de pertinentă încă să iau o astfel de hotărâre. Le-am spus că nu vreau să pun în pericol locul echipei în clasament şi de aceea e bine să plec. Am simţit că nu există empatie între mine şi echipă. Nu am avut vreun conflict cu cineva, dar jucătorii erau obişnuiţi într-un fel, iar eu le ceream altceva şi nu i-am simţit dispuşi la schimbare”, a spus Florin Bratu la Digi Sport.

Turris ar putea ajunge în Liga 1

Înainte ca Florin Bratu să ajungă la Turris Tr. Măgurele, echipa a fost antrenată de Erik Lincar. Și acesta și-a dat însă demisia după meciul cu FC Argeș. Turris este pe locul doi în Liga a 2-a cu 26 de puncte, lider fiind FC Mioveni cu 27 de puncte. Primele două echipe ajung automat în Liga 1, iar formația de pe poziția a treia joacă baraj cu locul 12 din Liga 1.

Citește și: Imagini incredibile! Bătaie între un jucător și un oficial din Liga 1!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini