Redactia.ro
Home » Sport » Imagini incredibile! Bătaie între un jucător și un oficial din Liga 1!

Imagini incredibile! Bătaie între un jucător și un oficial din Liga 1!

Bătaie între un jucător și un oficial din Liga 1

Imagini incredibile! Bătaie între un jucător și un oficial din Liga 1. Au apărut primul video de la incidentul extrem de grav petrecut pe 16 iulie la Hermannstadt.

Au apărut imaginile care demonstrează că, fotbalistul croat Filip Jazvić l-a lovit dur pe Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt. Imaginile au fost publicate de Telekom Sport. În vară, Iuliu Mureșan, președintele sibienilor anunța că Răzvan Zamfir a ajuns la spital cu răni grave. Jucătorul de 28 de ani a fost nemulțumit după ce a fost anunțat că nu mai face parte din viziunea antrenorului și s-a luat la ceartă cu Zamfir. După lovitura încasată de la Jazvić, directorul departamentului de scouting a ajuns direct la spital cu răni deosebit de grave. Fractură cu înfundare a peretelui anterior al sinusului maxilar. A fost operat la Cluj.

Filip Jazvić a recunoscut că l-a lovit pe Zamfir

Fotbalistul a avut propria versiune, iar acum imaginile par să-i dea dreptate.

„Mi-a spus că antrenorul nu mă mai doreşte. Eu am spus, cum este posibil aşa ceva dacă încă nu m-a văzut. A spus că antrenorul vrea să vină cu jucătorii lui. Am spus că nu e nicio problemă, că voi rămâne până îmi dau salariul la zi. I-am spus că voi face plângere la FIFA şi, pentru fiecare lună în care nu mă plătesc, voi face din nou plângere la FIFA. Atunci a început să se enerveze. A început să vorbească foarte urât….a încercat să mă lovească, iar eu am ripostat. El a încercat din nou să mă lovească, aşa că l-am mai lovit şi eu odată” a declarat Jazvic, la vremea respectivă.

„A fost un act de huliganism. După ce luăm certificatul medico legal, depunem plângere la Parchet şi la poliţie. Avem şi martori… Asemenea huligani nu au ce să caute în fotbal. Nu vreau să folosesc cuvinte mai dure, dar Jazvic nu cred că mai are curajul să vină la club. Va suporta consecinţele legale şi sportive. Acum nu-i mai dăm nici banii „, a declarat Iuliu Mureşan, în vară.

Citește și: Răzvan Lucescu este în finala Ligii Campionilor Asiei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini