Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu este în finala Ligii Campionilor Asiei!

Răzvan Lucescu este în finala Ligii Campionilor Asiei!

GALERIE FOTO (2) Răzvan Lucescu e in finala Ligii Campionilor

Răzvan Lucescu este în finala Ligii Campionilor Asiei! Al Hilal a pierdut 2-4 meciul cu Al Sadd, dar s-a calificat după ce în tur câștigase cu 4-1.

Răzvan Lucescu este de neoprit. Al Hilal a reușit să ajungă în finala Ligii Campionilor Asiei, chiar dacă în această seară a pierdut 2-4 meciul cu Al Sadd. Prima repriză a fost una incredibilă. Al Hilal a deschis scorul prin Al Dawsari. Apoi, echipa antrenată de Xavi a marcat trei goluri în trei minute. Saudiții și-au revenit rapid din șoc și în minutul 25 au redus din handicap, prin Gomis. În prelungiri, Koukhi i-a dat emoții lui Lucescu după ce a înscris, iar echipa lui Xavi mai avea nevoie de doar un gol. S-a terminat 6-5 la general, astfel că Răzvan Lucescu va juca finala cu câştigătoarea dintre Urawa şi Guanghzou Evergrande (2-0 în tur).

Lucescu a făcut eventul cu PAOK Salonic

În luna iunie, Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea, după ce a decis să plece de la PAOK Salonic. Românul a reușit să câștige cupa și campionatul cu echipa din Grecia. Chiar și așa și-a dorit să plece și a acceptat oferta șeicilor de la Al Hilal. A semnat un contract valabil pe două sezoane. 4 milioane de dolari primește antrenorul pe sezon. În momentul acela, Al Hilal i-a plătit și clauza de reziliere de 2 milioane de euro. Răzvan Lucescu este al 5-lea antrenor român din istoria saudiților. Aceștia au mai fost pregătiți de Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

Citește și: Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali! “Încurca butoanele”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini