Redactia.ro
Home » Stil de viață » Biluțe de biscuiți, umplute cu vișine: probabil cel mai bun și simplu desert

Biluțe de biscuiți, umplute cu vișine: probabil cel mai bun și simplu desert

Biluțe de biscuiți, umplute cu vișine

Bomboane cu vişine. Această reţetă nu este una atât de cunoscută, însă, gustul acestui preparat devine unul inconfundabil, odată ce guşti prima dată! Iată cum se fac, de fapt, biluţele de biscuiţi cu vişine.

Reţetă biscuiţi cu vişine. Modul de preparare

Pentru această reţetă nu avem nevoie de multe ingrediente. Tot ce avem nevoie este de ingrediente de cea mai bună calitate, iar acestea vor face reţeta noastră delicioasă! Cum se fac, de fapt, biluţele cu vişine.

Ingrediente necesare:

10 linguri de nuci măcinate

14 linguri de biscuiți, pisați

6 linguri încărcate de zahăr pudră

50 grame de unt

50 ml de lapte

2 linguri de cacao

1 lingură de esență de rom

1 lingură de ulei de alune de pădure

vișine conservate pentru iarnă, sau din vișinată (sau stafide)

Pentru decor:

zahăr brun

nucă de cocos

bombonele decorative

Rețetă de biluțe cu vișine. Sunt delicioase

Înainte de a începe această rețetă trebuie să știți că vișinele se pregătesc cu câteva ore înainte. Este necesar pentru ca tot lichidul să se scurgă având în vedere că vișinele sunt conservate adică sunt unele din compot. Spargem nucile și le măcinăm dar înainte de a ne apucat de desert.

Următorul pas pe care trebuie să-l facem este să mărunțim biscuiții fie la un robot de bucătărie fie prin metoda cu prosopul de bucătărie și un sucitor.

Punem o cratiță pe foc la o intensitate mică și dizolvă zahărul în lapte.După aceea putem pune și untul până când acesta se topește, iar apoi luăm crăticioara de pe foc și o lăsăm să se răcească.

Amestecăm biscuiți pisați cu nuca măcinată și pudra de cacao. După aceea, punem ingredientele solide peste ingredientele lichide, adică în amestecul anterior făcut cu lapte, unt și zahăr.

Omogenizăm foarte bine și adăugăm esența de rom  Dar și uleiul de alune de pădure. Luăm o lingură din această compoziție care trebuie să fie destul de tare o aplatizare în mănă la mijloc punem o vișină și apoi o închidem. Se formează astăzi o biluță pe care o putem da prin nucă de cocos sau bomboane decorative. Din compoziția menționată mai sus ies aproximativ 30 de biluțe, depinde cat de mari sau de mici le faceți. Biluțele cu vișine trebuie date la frigider pentru patru sau cinci ore și abia după aceea ele pot fi servite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: