Redactia.ro
Home » Știri » Biserică construită într-o singură zi! S-a întâmplat în vecinătatea României

Biserică construită într-o singură zi! S-a întâmplat în vecinătatea României

GALERIE FOTO (2)

Este greu de crezut, dar adevărat! În Ucraina un lăcaș de cult a fost ridicat într-o singură zi!

Cum arată biserica construită într-o singură zi

Record în Europa. Într-o zonă din Ucraina o biserică a fost construită într-o singură zi. Cum? Simplu! Polistiren. Biserica Învierea Domnului din Herson a fost construită de o echipă de muncitori în doar câteva ore cu ajutorul polistirenului expandat. Muncitorii au luat materialele cu mâinile goale și le-au potrivit ca pe niște piese de lego încât lăcașul de cult să arate identic cu unul făcut din cărămidă sau alte materiale solide. Biserica arată exact ca una la care alții ar fi lucrat zile sau luni bune. Locuitorii din Herson, Ucraina se pot bucura de un nou loc unde pot simții conexiunea cu divinitatea.

Preotul Biserica Învierea Domnului din Herson Ucrania, Ioann Zamaraev  a declarat că este foarte bucuros pentru realizarea acestui lăcaș de cult și că este de părere că timpul marilor biserici a trecut, iar acum ar trebui să existe biserici mici, confortabile, unde ar încăpea doar câțiva oameni.

Mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care au muncit din greu astăzi! Zidurile, acoperișul și cupola Bisericii Învierii au fost ridicate cu succes în această zi incompletă de 3 iulie. Există încă o mulțime de lucrări diferite, dar clădirea Bisericii este disponibilă. Mâine, la ora 13.00, vom sluji prima rugăciune de mulțumire în fața zidurilor bisericii noastre recent construite. Toată lumea se va putea alătura.„, a scris preotul Ioann Zamaraev într-o postare pe facebook.

Preotul Ioann Zamaraev i-a invitat pe enoriași prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare să se adune mâine la noul lăcaș de cult la ora 13 pentru a se bucura de slujba făcută de acesta în noua biserică.

M-am convins de mult că timpul marilor biserici a trecut. Acum ar trebui să existe lăcașe de cult mici, confortabile, unde ar încăpea doar câțiva oameni.„, a declarat preotul Ioann Zamaraev.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: