Redactia.ro
Home » Monden » Blestemul femeilor din clanul Trump. Sunt condamnate să fie nefericite

Blestemul femeilor din clanul Trump. Sunt condamnate să fie nefericite

GALERIE FOTO (7) Blestemul femeilor din clanul Trump

Blestemul femeilor din clanul Trump. De când Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale în 2017, Melania Trump și fiicele politicianului s-au aflat în atenția presei și nu numai. Este cunoscut faptul că Donald Trump are cinci copii cu mai multe femei. Se poate observa totuși că, femeile din familia Trump sunt cele mai afectate de tot ce se întâmplă în jurul lor.

Blestemul femeilor din clanul Trump. Sunt condamnate să fie nefericite

Blestemul femeilor din clanul Trump. Melania Trump, soția fostului președintele al SUA Donal Trump este considerată una dintre cele mai frumoase prime doamne. Cu toate astea, nu putem ascunde faptul că aceasta a fost surprinsă în nenumărate rânduri iritată, supărată sau nervoasă. În urmă cu ceva timp, un prieten apropiat al acesteia, Phillip Bloch, declara că în perioada în care Trump era liderul de la Casa Albă, Melania era extrem de nefericită. „Melania nu este deloc mulțumită de noua ei viață și este nefericită. Aceasta nu este viața la care visa. Acesta era marele vis a lui Donald”, a declarat stilistul Melaniei, Phillip Bloch.

Melania a fost nevoită să facă față presiunii, chiar și în momentul în care își conducea fiul la școală. Aceștia erau întâmpinați de manifestanți care țipau la ei pe stradă. Se pare că și relația soților Trump este din ce în ce mai sensibilă. Reamintim că la mitingul de la Melbourne de pe aeroportul Internațional din Florida, Trump a atins-o pe soția sa, în timp ce aceasta ținea un speech și ea a părut deranjată de acest gest.

”Ivanka Trump nu se vinde”

În 2017, un lanț de magazine a renunța la brand-urile Ivankăi Trump, pentru că nu au performanță în vânzări. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce o campanie organizată de un grup de activiști au cerut mai multor magazine să renunțe să mai demareze afaceri întreprinse de vreun membru al familiei Trump.

Ivanka Trump

Nici fiica mijlocie a lui Donald Trump nu a scăpat de probleme. Tifanny Trump a avut o relație timp de doi ani cu Ross Mechanic. Acesta a devenit chiar aproape de familia Trumo și datorită încrederii, a profitat de invitație și a promovat un stagiu în compania lui Jared Jushner, soțul lui Ivanka Trump. Din păcate, povestea de iubire dintre acestia s-a sfârșit când nimeni nu se aștepta. „Totul a mers la faptul că vor anunța angajamentul. Din păcate, la sfârșitul anului trecut a devenit clar că distanța a jucat un rol – s-au despărțit. Ross chiar dorea ca Tiffany să rămână în New York și să-și dedice timpul pentru ei și pentru relația lor, dar avea planuri de educație și de carieră. A trebuit să se împotrivească acestui fapt și să o lase să plece. Speram cu toții să-și reia relația”, au spus surse din apropiera celor doi.

Tiffany si fostul iubit

Totodată, multe scandaluri sexuale au bântuit mult timp familia Trump. După ce Donald Trump a devenit președinte al SUA, au existat guri care au spus că milionarul ar fi avut o relație extraconjugală cu starul porno Stormi Daniels, iar acest lucru nu prea i-a convenit Melaniei Trump, care a fost în vizorul mass-media. Cert e că singurul lucru pe care și-l doresc femeile din familia Trump este pierderea atenției față de faima pe care au dobândi-o în ultimii ani, ceea ce ar fi imposibil.

Femeile din familia Trump
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: