Redactia.ro
Home » Monden » Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Ce anume îi separă pe cei doi

Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Ce anume îi separă pe cei doi

GALERIE FOTO (10) Donald și Melania Trump nu dorm în același pat

Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Fostul președinte al Americii, Donald Trump formează de ani de zile un cuplu cu frumoasa Melania. Cu toate astea, puțini știu că cei doi nu dorm în același pat, iar motivul este de-a dreptul halucinant. Gusturile diferite în martie de decorațiuni sunt principalele cauze ale acestei „despărțiri”.

Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Ce anume îi separă pe cei doi

Donald și Melania Trump nu dorm în același pat. Sunt cunoscuți în întreaga lume, fiind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri. Donald și Melania Trump sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani, dar cu toate astea, cei doi nu dorm în același pat. Probleme este, mai degrabă, din cauza gusturile diferite în materie de decor. Fostul președinte al Americii preferă culorile mai închise, în timp ce frumoasa Melania, este mai apropiată de alb.

Potrivit cărții „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, Trump solisită și în cadrul călătoriilor sale departe de casă să aibă parte de o cameră decorată după gusturile sale. Mai mult, când se află acasă, Donald Trump se trezește în jurul orei 5 dimineața și se uită la televizor până trebuie să plece, așa că Melania preferă să doarmă în altă cameră. Deși formează un cuplu și colaborează la mai multe proiecte împreună, uneori Melania și Donald Trump simt nevoia de spațiu personal. „Ivanka, soţul ei, Jared, şi cei trei copii ai lor au propriul lor conac la Bedminster, clubul de golf privat al lui Trump de peste cinci sute de acri din New Jersey. Donald şi Melania nu sunt obişnuiţi să îşi răsfeţe nepoţii, să îi invite în patul lor dimineaţa, aşa cum George H. W. Bush şi soţia sa, Barbara, obişnuiau să facă cu nepoţii lor”, se mai arată în carte.

În carte sunt prezentate și câteva interviuri care o reprezintă pe Melania Trump ca fiind o mare influență la Casa Albă, mai mult decât au crezut unele persoane. Deși fostul președinte avea o mulțime de consilieri, soția sa a fost cea care l-a convins să ia unele decizii, unele mai bune pentru americani, altele mai puțin recomandate.

Viața de familie a lui Donald Trump

Fostul președinte al Americii are o familie numeroasă, cu cinci copii și zece nepoți. Prima soție a lui Donald Trump a fost Ivana, care i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka și Eric. Toți trei sunt directori executivi ale companiilor Trump. „Să spunem că nu am fost răsfăţaţi ar fi o minciună, dar am fost răsfăţaţi cu o educaţie nemaipomenită, cu experienţe incredibile, dar n-am fost copiii care să vină la facultate cu un Ferrari. Am muncit întotdeauna pentru ceea ce ne-am dorit.”, declara în urma cu ceva timp Donald Jr.

De asemenea, Donald mai are un copil cu Marla Maples și unul cu actuala soție, Melania Trump. Tiffany Trump are 28 de ani și este singurul copil pe care politicianul îl are cu cea de-a doua soție. Tiffany a crescut în Los Angeles, absolvind Facultatea de Drept. Barron Trump, 16 ani este fiul lui Donald cu Melania. Cuplul l-a ținut departe de lumina reflectoarelor,acesta studiind la Școala Episcopală Andrew’s din Maryland.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: