Redactia.ro
Home » Știri » Ce ținută a purtat Melania Trump în ultima zi la Casa Albă? Fosta prima-doamnă a uimit cu alegerea sa

Ce ținută a purtat Melania Trump în ultima zi la Casa Albă? Fosta prima-doamnă a uimit cu alegerea sa

GALERIE FOTO (10)

Donald Trump și Melania Trump au părăsit Casa Albă. Melania a purtat o ținută sobră pe care a accesorizat-o cu o geantă de peste 50.000 de dolari. 

 

Fosta prima-doamnă a uimit cu alegerea sa

În timp ce Donald Trump a făcut furori cu discursul său, Melania Trump a impresionat prin ținuta perfectă pe care a purtat-o. Donald Trump a plecat de la Casa Albă pe 20 ianuarie. Fostul președinte al Statelor Unite, unul dintre cei mai controversați, a încălcat tradiția și nu a asistat la învestirea succesorului său.

Melania Trump a fost cea care a atras taenția cu ținuta sa. Fostul fotomodel arată incredibil la vârsta de 50 de ani. Fosta Prima-doamnă a purtat o ținută sobră, neagră din cap până în picioare. Aceasta a ales un sacou Chanel, negru, și o rochie mulată pe corp, închisă la culoare. Melania Trump a ales să poarte și o pereche de mănuși care abia s-a putut observa integrată în întregul outfit.

Melania Trump a ales să asorteze la întreaga ținută o pereche de ochelari, iar în picioare a purtat pantofi de la brandul său preferat: Christian Loubutin. Fosta prima-doamnă a impresionat cu o geantă, una de dimensiuni mai mari, neagră. Este vroba despre o geantă Hermes Birkin care valorează peste 50.000 de dolari.

Melania Trump a purtat o ținută în oglindă cu ținuta de la ceremonia de învestire a soțului ei, care a avut loc în urmă cu patru ani. Un deux-pieces format din rochie și un taior scurt, cu mâneci trei sferturi și un guler amplu, mănuși și pantofi stileto. Singura deosebire între cele două ținute a fost culoarea. Melania a ales un bleu pudrat pentru ținuta de acum patru ani, semnată de Ralph Lauren,  și una neagră pentru ținuta Chanel purtată miercuri, 20 ianuarie, în ultima zi ca prima-doamnă a SUA. Și coafura a fost una identică, lejeră, un coc strâns la ceafă. Însă, Melania și-a schimbat nuanța părului și a trecut de la castaniu-roșcat acum patru ani la castaniu-blond miercuri.

Melania Trump a adoptat stilul lui Jackie Kennedy

Melania Trump ar fi adoptat stilul lui Jackie Kennedy la ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Melania a ales să poarte o ținută bleu, asemănătoare ținutei pe care a purtat-o cea mai stilată primă doamnă din istoria SUA, Jackie Kennedy. Se pare că și de data aceasta sursa de inspirație a fost Jackie Kennedy, având în vedere că a ales ochelarii de soare, model supradimensionat, model preferta de soția lui John F. Kennedy.

Melania Trump, discurs scurt la plecarea de la Casa Albă

Melania Trump a rostit doar câteva cuvinte odată cu plecarea de la Casa Albă.

”A fost cea mai mare onoare pentru mine să fiu prima doamnă. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și pentru sprijinul vostru. Veți rămâne mereu în gândurile și în rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze, Dumnezeu să binecuvânteze familia și Dumnezeu să binecuvânteze acest minunat popor. Vă mulțumesc!”, a spus Melania, care a plecat de la Casa Albă de mână cu soțul ei.

Melania Trump a afișat un zâmbet larg la plecarea de la Casa Albă, în ziua învestirii lui Joe Biden. Fosta prima-doamnă a părut chiar destinsă și chiar mai degrabă ușurată să plece din locul în care a petrecut patru ani, sub privirile critice ale tututor. Mai mult, Melania a trăit sub povara bârfelor despre iminența unui divorț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: