Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul în ultima zi de președinție a tatălui ei

Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul în ultima zi de președinție a tatălui ei

GALERIE FOTO (5)

Fiica lui Donald Trump, Tiffany Trump, s-a logodit. Anunțul a fost făcut chiar în ultima zi în care Donald Trump a ocupat funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Tiffany Trump s-a logodit

Tiffany Trump, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu iubitul ei milionar, Michael Boulos, cu 4 ani mai tânăr. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare în ultima zi de președinție a tatălui ei. Iubitul său, Michael Boulos ar fi cerut-o în căsătorie weekend-ul trecut, în Grădina de Trandafiri de la Casa Albă, potrivit Daily Mail.

,,A fost o onoare să sărbătoresc multe evenimente, ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici, la Casa Albă, dar niciuna nu este la fel de specială ca logodna mea cu Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următoarea etapă!”, a scris Tiffany într-un mesaj pe Instagram, alături de o poză cu ea și Boulos.

Aceeași fotografie a fost făcută publică și de iubitul său, care a declarat: „M-am logodit cu iubirea vieții mele! De-abia aștept următoarea etapă împreună.”

Tiffany Trump și logodnicul ei s-ar fi cunoscut în anul 2018 în clubul actriței Lindsay Lohan din Mykonos, Grecia. Fericitul cuplu a petrecut sărbătorile de iarnă trecute la Casa Albă, alături de familia viitoarei mirese, dar și cu părinții milionarului.

Tiffany este singura fiică a lui Donald trump pe care o are cu fosta sa soție Marla Maples. Tiffany a urmat studiile celor mai bune școli și a absolvit Facultatea de Drept din Georgetown anul trecut. Însă, blondina nu s-a arătat foarte interesată de politiciă, deși este fiica fostului președinte al SUA. Cu toate acestea, Tiffany a impresionat cu un discurs bine structurat pe care l-a avut în cadrul Conveției Naționale Republicane.

Cum și-a petrecut Donald Trump ultima zi de mandat

Donald Trump și-a încheiat ultima zi de mandat așa cum și le-a petrecut și pe cele de dipă evenimentele violente de la Capitoliul din Washington pe care le-a instigat. Trump s-a ascuns public, abandonat de aliați și prăbușit în sondajele de încredere. Subalternii fostului președinte al SUA au descris starea de spirit a președintelui din ultimele zile. Trump a fost furios și izolat la Casa Albă. Vicepreședintele Mike Pence a fost cel care i-a luat locul lui Trump  pentru o serie de atribuții ceremoniale de final de mandat, precum participarea la briefingul final pentru ultimele detalii ce țin de învestire.

Donald Trump a declarat că nu va participa la învestirea lui Joe Biden. Mai mult, Trump a vrut să plece în Florida înainte ca ceremonia de învestire a lui Biden să înceapă pentru a evita situația în care pelacă de la Washington cu statutul de fost președinte.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: