Redactia.ro
Home » Știri » Blue Air nu mai zboară din și spre România! Compania a suspendat toate zborurile pentru o perioadă

Blue Air nu mai zboară din și spre România! Compania a suspendat toate zborurile pentru o perioadă

Mii de călători afectați după ce compania aeriană Blue Air a anunțat că sistează toate zborurile de plecare de pe aeroporturile din România. Care este motivul din spatele acestei decizii controversate?

Blue Air a suspendat toate zborurile din și spre România

Compania aeriană a anunțat astăzi, 6 septembrie, că sistează toate zborurile până luni, 12.09.2022, din cauza unei popriri pe conturi din partea Ministerului Mediului. Astăzi, au fost anulate nu mai puțin de 14 zboruri de pe aeroportul Otopeni. Doar cursa de pe aeroportul Iași își va menține programa.

Blue Air anunță că se găsește în imposibilitatea de a achita costurile curente, necesare pentru operarea zborurilor programate pentru plecare de pe aeroporturile din România.
Din primele informații, Administrația Fondului de Mediu a pus această poprire pe conturile Blue Air după ce compania nu și-ar fi plătit certificatele de CO2.

OMV nu mai furnizează kerosen către Blue Air

De asemenea, OMV nu mai vrea să furnizeze kerosen din cauza unor datorii mult prea mari ale companiei aeriene Blue Air.

Compania Blue Air a transmis printr-un comunicat de presă că „declarațiile și acțiunile iresponsabile ale unui reprezentant al statului român, precum și decizia intempensivă de blocare a tuturor conturilor bancare ale societății, au adus Blue Air în situația nedorită de a își reduce operațiunile pentru perioada imediat următoare, cu scopul de a facilita finalizarea analizei impactului din partea investitorilor și al obținerii autorizațiilor necesare în vederea discuțiilor cu investitorii”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: