Redactia.ro
Home » Știri » Boala cu care se confruntă Anca Țurcașiu. Diagnosticul care i-a schimbat complet viața: „Mi-a ieșit o analiză destul de proastă”

Boala cu care se confruntă Anca Țurcașiu. Diagnosticul care i-a schimbat complet viața: „Mi-a ieșit o analiză destul de proastă”

Anca Țurcașiu a vorbit recent despre boala autoimună de care suferă, tiroidita Hashimoto, o afecțiune care afectează glanda tiroidă. Actrița a fost diagnosticată după ce a primit rezultate anormale la analizele ATPO și a mărturisit că acest diagnostic a adus schimbări majore în viața ei, inclusiv restricții alimentare stricte.

Boala autoimună cu care se confruntă Anca Țurcașiu

Ea a renunțat la carne, lactate, fructe, zahăr și făinoase, și a introdus în rutina zilnică apa ionizată alcalină, despre care crede că îi aduce beneficii importante pentru sănătate. Deși boala nu are un tratament definitiv, Anca Țurcașiu se străduiește să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, păstrându-și totodată atitudinea pozitivă care o caracterizează​.

Anca Țurcașiu a mers la medic pentru a afla ce problemă are și a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Cadrele medicale i-au impus restricții alimentare. Actrița a avut mereu grijă la ce mănâncă și a ales mereu variante cât mai sănătoase.

Ce i-au arătat analizele

„Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a spus Anca Țurcașiu în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”.

De mai bine de 20 de ani, Anca Țurcașiu nu mai consumă carne: „Eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine. Când am plecat de acasă, la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, natural.”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Evită apa din comerț

În plus, de când a aflat de boala autoimună de care suferă, Anca Țurcașiu nu mai consumă apă din comerț: „Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități.

O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, Anca Țurcașiu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: