Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care a suferit Pamela Anderson. Actrița a fost la un pas de moarte

Boala de care a suferit Pamela Anderson. Actrița a fost la un pas de moarte

GALERIE FOTO (7) Boala de care a suferit Pamela Anderson.

Boala de care a suferit Pamela Anderson. Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, iar aspectul său fizic a transformat-o într-un adevărat icon pentru femei. Cu toate astea, puțină lume știe că Pamela Anderson s-a confruntat cu o boală periculoasă. Despre ce este vorba?

Boala de care a suferit Pamela Anderson. Actrița a fost la un pas de moarte

Boala de care a suferit Pamela Anderson. În anii 90 era un adevărat sex-simbol, iar rolurile sale din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P. au propulsat-o în vârful succesului. Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, dar cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a suferit de o boală cumplită.

Actrița a șocat pe toată lumea în 2002, când a mărturisit că suferă de Hepatita C. Pamela a spus că a luat boala în cadrul unei sesiuni la salonul de tatuaje, unde a împărțit același ac cu fostul soț, Tommy Lee. Ulterior, celebrul actor a negat acuzațiile fostei partenere. Abia după 13 ani de zile, Pamela Andersen a reușit să se vindece. Blondina a urmat un tratament extrem de constisitor, cheltuind peste 10.000 de dolari. De asemenea, la vremea aceea, blondina a apelat la un tratament care tocmai apăruse pe piață. „Mă rog ca toţi cei ce trăiesc cu Hepatita C să ajungă să îşi permită tratamentul meu. În curând va fi accesibil pentru mai mulţi oameni, ştiu că deocamdată e greu de obţinut’, scria Pamela Anderson în 2015.

Drama trăită de Pamela Andersen

Chiar dacă a avut un succes imens pe plan profesional, pe plan personal, Pamela Anderson a trăit o adevărată dramă. Vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre ororile la care a fost supusă. Pamela a povestit că a fost agresată sexual chiar de bona sa, pe când era doar un copil. Timp de patru ani, până la 10 ani, vedeta a suportat rele tratamente din partea femeii. Mai mult, la doi ani distanță, Pamela a suferit un alt episod traumatizant.

A fost violată de un bărbat în vârstă de 25 de ani, pe când ea avea doar 12 ani. Actrița nu le-a povestit apropiaților și familiei, pentru că i-a fost rușine. Totuși, prin terapie, a făcut față suferinței și trăirilor intense. S-a concentrat asupra animalelor, care au ajutat-o să treacă peste aceste traume.

Aceste evenimente au determinat-o pe Pamela Anderson să-și piardă încrederea în oameni, iar câteodată avea gânduri negre. „Pierdusem încrederea în oameni. Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta! Animalele au fost cele care m-au salvat, ele s-au îndreptat spre mine în mod natural şi mi-au demonstrat ce înseamnă empatia şi dragostea‘, a precizat ea.

Pamela are doi băieți cu Tommy Lee, cei doi având o copilărie agitată, iar celebritatea părinților i-a afectat. Cu toate astea, Dylan și Brandon s-au maturizat, iar acum au propriile cariere de modele. Brandon a apărut de câteva ori în prezentările Dolce & Gabana, iar fratele său mai mic le-a atras atenția celor de la Saint Laurent. Cei doi băieți au moștenit creativitate ambilor părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: