Redactia.ro
Home » Monden » „Boala mi-a dat totul peste cap”. Care sunt restricțiile medicale impuse Ronei Hartner? Vedeta înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare

„Boala mi-a dat totul peste cap”. Care sunt restricțiile medicale impuse Ronei Hartner? Vedeta înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare

„Boala mi-a dat totul peste cap”. Care sunt restricțiile medicale impuse Ronei Hartner? Vedeta înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare

Iată care sunt restricțiile medicale impuse Ronei Hartner! Vedeta înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare.

Rona Hartner înfruntă din nou cancerul

Rona Hartner înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare. Aceasta a dezvăluit restricțiile ce i-au fost impuse după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul IV.

Artista Rona Hartner se confruntă cu cea mai dificilă perioadă a vieții sale, primind un diagnostic de cancer pulmonar. Boala ei a progresat la stadiul IV, cu metastaze la creier. Nu este pentru prima dată când Rona își înfruntă această afecțiune teribilă.

Acum patru ani, vedeta anunța că a învins lupta cu cancerul de colon, cu care s-a confruntat o perioadă îndelungată. Acești ani de sănătate i-au adus Ronei Hartner bucurie și zâmbetul ei neînfricat a rămas prezent, chiar și acum, când se confruntă din nou cu greutățile bolii. Cu câteva zile în urmă, artista a dezvăluit că se luptă din nou cu această afecțiune necruțătoare, de această dată sub formă de cancer pulmonar.

Ce nu mai are voie să facă Rona Hartner

Ronei i s-a identificat o tumoare de 5 cm la plămâni și alte șapte la creier, care nu sunt operabile.

Rona va urma un tratament în Franța, unde locuiește în prezent. În urma stabilirii acestui diagnostic sever, medicii au stabilit și o serie de restricții pentru Rona Hartner. Artista va trebui să ia o pauză de la activitatea ei artistică și să renunțe temporar la prezența pe scenă, ceea ce înseamnă că nu va mai avea sursa de venit obișnuită. Rona și-a anulat toate concertele programate pentru perioada următoare, explicând că va avea nevoie de o perioadă de repaus de aproximativ doi ani.

În plus, Rona nu mai poate călători cu avionul și nici nu îi este permis să conducă mașina.

„Mai aveam concerte și în România, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul, nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă. Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani.

Boala mi-a dat totul peste cap. Toate concertele din această vară și toate planurile mele artistice sunt momentan blocate. Cancerul este o boală tare păcătoasă, adesea revine mult mai puternic, celulele canceroase, după ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplică periculos de mult, asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la tratament, dimpotrivă, luptăm. Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.ro.

Rona Hartner le cere fanilor să se roage pentru ea

Rona Hartner traversează o perioadă extrem de dificilă și nu se teme să se confrunte cu cele mai dure realități. Cu toate acestea, artista păstrează speranța într-un miracol și își îndeamnă fanii să se alăture rugăciunilor sale pentru vindecarea ei. Are o profundă credință în puterea divină și continuă să se roage în speranța unei noi vindecări, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când a luptat și învins cancerul de colon, după câteva luni de luptă.

„Rugați-vă pentru mine așa: ””Doamne, dă-i lui Rona un miracol, fă să dispară boala, cu metastaze, cu tot!”. Boala e în stadiul 4, nu e bine. Când ești bolnav te abandonezi lui Dumnezeu. Trebuie să ne conectăm cu autorul vieții, dacă ne împărtășim des ne simțim mai bine. Nu știu ce deznodământ o să aibă această nouă boală, pneumonie, metastaze la cap, cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare, îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: ””Cancerule, ieși din mine!””. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă. N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie”, a mai adăugat Rona Hartner.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: