Redactia.ro
Home » Monden » Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil. Ce s-a întâmplat: „Am crezut că am spart ceva”

Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil. Ce s-a întâmplat: „Am crezut că am spart ceva”

Mihai Bobonete a declarat că nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil! Actorul a făcut mărturisirea la care nimeni nu se aștepta chiar colegului Răzvan Simion. Iată ce s-a întâmplat.

Mihai Bobonete a povestit că prima experienţă în restaurantul lui Dani Oțil nu a fost una prea plăcută, mai ales în momentul în care a venit nota de plată.

Cel mai recent episod al podcast-ului realizat de Mihai Bobonete l-a avut în postura de invitat pe “matinalul” Răzvan Simion. Alături de prezentatorul de la “Neaţa cu Răzvan și Dani”, Mihai Bobonete şi-a adus aminte una dintre experienţele de viață, mai comice sau nu, care îl leagă de Răzvan şi Dani.

Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihai Bobonete a povestit cum a fost prima dată când a mâncat în restaurantul lui Dani Otil. Totul a fost la superlativ, spune Bobonete, dar când a venit nota de plată nu s-a mai simţit la fel de bine.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-aţi certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că „Neaţa cu Răzvan şi Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem nişte felii de şniţel şi şuncă.”

„M-am uitat pe notă şi am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat şi pe spate şi am zis că cred că e greşită. Nu eram şi noi fraţii lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simţit. I-am zis că nu mai vin”, a mărturisit Mihai Bobonete.

Dani Oțil, restaurant în zona de lux a Capitalei

În primii opt ani de când prezintă “Neatza cu Razvan si Dani” la Antena 1, Dani Oţil a reuşit să facă economii pentru proiectul său de suflet. Matinalul a pus bani de-o parte și și-a transformat în realitate cel mai mare vis.

Mai exact, în noiembrie 2016,  vedeta Antena 1 şi-a deschis restaurantul “The Grill” în zona Parcului Herăstrău, cea mai de lux zonă a Capitalei.

Aflat acum în plină pandemie, restaurantul lui Dani Oțil a trecut pe livrări, ca toți ceilalți. Așadar, orice curios sau pofticios poate gusta la propria masă preparatele de la restaurantul vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: