Redactia.ro
Home » Știri » Bodo de la Proconsul construiește o grădiniță la țară. Cum se simte acum artistul după plecarea din Capitală

Bodo de la Proconsul construiește o grădiniță la țară. Cum se simte acum artistul după plecarea din Capitală

Bodo de la Proconsul are o familie frumoasă și fericită. După mutarea de mai bine de 5 luni din Capitală, artistul a vrut să mai adauge ceva în viața sa.

 

Bodo construiește o grădiniță

 

Bodo stă alături de frumoasa lui soție și doi băieți ai săi, în Dobroești, Argeș. Artistul pare mulțumit de schimbarea făcută și a ales să mai adauge ceva în viața sa.

Bodo și soția sa încearcă să pună pe picioare un proiect pentru copiii din zonă, care este intitulat ”Atelier de joacă”, ;i muncesc extrem de mult pentru a-l definitiva.

Bogdan Marin, alias Bodo, în vârstă de 52 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce a suferit un infarct. Medicii aufost nevoiți să îi monteze artistului trei stenturi la inimă și i-au prescris și o rețetă destul de complicată. Din acest motiv, solistul și soția sa au ales să facă o schimbare majoră în viața lor șis ă schimbe ceva în locul în care s-au mutat. Cei doi s-au acomodat ușor în Dobroești, Argeș, cu cei doi băieți ai lor.

Au o căsuţă frumoasă, cu o curte superbă, pomi fructiferi, floricele, ciripit de păsărele, cam tot ce şi-ar dori un om ca să fie liniştit şi fericit.

În lipsa concertelor, Bodo nu stă deloc și a decis să deschidă o grădiniță, intitulată “Atelier de Joacă”, unde aceştia să înveţe diferite activităţi.

 

Bodo a făcut infarct

Artistul a suferit un infarct miocardic acut, ulterior fiind operat de urgență. Medicii i-au desfundat vasul și i-au montat trei stenturi.

În urma evenimentului, Bodo a declarat că în momentul de față, starea sa de sănătatea este stabilă și este fericit că s-a lăsat de fumat.

M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent”, declara artistul la acea vreme.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: