Redactia.ro
Home » Știri » Bodyguard-ul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat. Colonelul care îi purta valiza nucleară se află în stare gravă

Bodyguard-ul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat. Colonelul care îi purta valiza nucleară se află în stare gravă

Bodyguard-ul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat.

Bodyguard-ul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat. Vadim Zimin, bărbatul care îi purta valiza nucleară lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat în bucătăria apartamentul său din Krasnogorsk, Moscova.

Bodyguard-ul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat. Colonelul care îi purta valiza nucleară se află în stare gravă

Colonelul care îi purta valiza nucleară lui Vladimir Putin, a fost găsit impușcat în apartamentul său din Krasnogorsk, regiunea Moscova. Vadim Zimin, în vârstă de 53 de ani, se află în stare gravă la terapie intensivă. Bărbatul a fost descoperit de fratele său, care l-a găsit într-o baltă de sânge cu o rană la cap, potrivit Mirror. Vadim Zimin este fost colonel în cadrul Serviciului Federal de Securitate, iar la un moment dat a fost responsabil de servieta cu așa numitul „buton roșu”. Zimin a ocupat anterior acest rol sub fostul președinte Boris Elțîn, după care a continuat să lucreze în serviciul de securitate, urcând la gradul de colonel sub Vladimir Putin.

Se mai știe că Vadim Zimin a fost în arest la domiciliu într-un dosar penal, în care și-a negat categoric vinovăția. După izbucnirea războiului in Ucraina, in Rusia au început o serie de morți misterioase ale magnaților și oamenilor de afaceri importanț. Unii dintre ei au fost uciși cu brutalitate impreună cu soțiile și copiilor minori. În servieta pe care acesta o căra mereu după el pentru președintele rus se afla dispozitivul de lansare al rachetelor strategice ale Kremlinului.

Vladimir Putin revine pe scena mondială, la un summit de la Beijing

Președintele Rusiei revine pe scena mondială, joi, când va participa la summitul virtual al economiilor emergent BRICS, care se va desfășura la Beijng. Este prima apariție alături de șefii marilor economii ale lumii, dar la declanșarea invaziei in Ucraina. Grupul statelor BRICS este format din Brazilia, Rusia, India, CHina și Africa de Sud. Vladimir Putin va apărea alături de alți lideri ale căror țări alcătuiesc acesrt grup. Înainte cu câteva săptămâni înaintea invaziei in Ucraina, China si Rusia au susținut că relația lor nu are nicio limită. „Vorbim despre niște economii foarte importante, a căror conducere este dispusă să fie văzută cu Putin, chiar dacă este doar pe o platformă virtuală. Faptul că Putin este binevenit, că nu este un paria, că nu este împins afară – și acesta este un angajament normal, care a avut loc în fiecare an și are loc în continuare  este un mare avantaj pentru el”, a declarat Sushant Singh, cercetător senior la Center for Policy Research (CPR) din New Delhi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: