Redactia.ro
Home » Știri » Bodyguardul Dianei Șoșoacă, ilegalități pe bandă rulantă! Cu ce se ocupă bărbatul

Bodyguardul Dianei Șoșoacă, ilegalități pe bandă rulantă! Cu ce se ocupă bărbatul

Bodyguardul Dianei Șoșoacă, ilegalități pe bandă rulantă! Cu ce se ocupă bărbatul

Cine este bodyguardul avocatei Diana Șoșoacă? Se pare că bărbatul a comis câteva ilegalități și are multe fapte de violență la activ. 

Bodyguardul Dianei Șoșoacă, ilegalități pe bandă rulantă

Diana Șoșoacă și-a făcut apariția pe Valea Jiului în urmă cu câteva zile, acolo unde minerii protestează de la începutul lunii februarie, refuzând să iasă din subteran până ce autoritățile nu le vor asculta nemulțumirile.

”Uitați-vă în ce hal i-au adus pe oameni”, a spus fosta senatoare AUR imediat după ce a ajuns la mină.

Mai mult, aceasta a luat în brațe o femeie care plângea, pentru a o alina, un gest iarăși controversat, fiind neconform în vremuri de pandemie. Peste toate se adaugă descoperirea făcută de ziariștii.ro, care susțin că bodyguardul avocatei de la Lupeni a fost Sorin Paleșică, un interlop care în 2016 a bătut-o cu bestialitate pe Miruna Inel, salvamontistă în stațiunea Straja.

Diana Șoșoacă s-a afișat alături de Sorin Paleșică, iar poticnirile ulterioare ale organelor de urmărire penală din Lupeni, care au ezitat să ia măsurile preventive împotriva lui Paleșică, au generat o serie de anchete disciplinare în rândul Poliției.

Atunci, camerele de supraveghere au surprins scena revoltătoare în care huliganul recidivist a lovit-o pe fată cu pumnul, iar aceasta s-a prăbușit ca secerată. La incident a asistat, fără să intervină, și un jandarm montan, aflat în timpul liber. Jandarmul stătea la masă chiar cu interlopul.

”Respectăm legea. Nu am intrat cu scopul de a bate pe cineva, de a lovi pe cineva. Nu am intrat cu scopul de a lovi fata aia. Se vede foarte clar. Nu am avut nimic personal și niciodată nu am avut nimic cu personalul de acolo”, a strigat el către camerele de filmat în timp ce era dus încătușat de oamenii legii către Poliție. Acesta a avut nevoie de doar 10 secunde pentru a o lăsa inconștientă pe Miruna.

De ce a lovit-o acesta pe femeie?

În imaginile din 2016 se vede cum Paleșică gesticula nervos. Tânăra salvamontistă Miruna Inel s-a apropiat de masa lui și i-a vorbit. Individul a încercat s-o lovească. În prima fază, fata în vârstă de 21 de ani a reușit să se ferească. Paleșică a lovit-o apoi cu pumnul. Tânăra a căzut și nu s-a mai ridicat.

”Pur și simplu a venit să-mi spună că e închis, să ies afară. Ea nu lucra acolo. Nu am înțeles nici eu exact. Eram și foarte beat. Și ea era”, a răspuns Paleșică.

În schimb, salvamontista a memorat bine ce s-a petrecut: ”Eram la ziua unei prietene care era DJ în pub-ul respectiv și localul era închis. El a intrat cu forța. Am auzit multe înjurături și țipete din partea lui, m-am întors și l-am întrebat de ce înjură”, a comentat victima.

Interlopul este recidivist. În 2007 a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor calificat, după ce împreună cu doi prieteni au răpit un tânăr pe care apoi l-au sechestrat și l-au bătut cu bâtele timp de mai multe ore, pe urmă și-au lăsat câinii de luptă să-l atace. El a fost eliberat condiționat în anul 2013.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: