Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă face acuzații grave. Senatoarea a mărturisit că fiului ei de 19 ani i se pregătește un dosar penal de droguri

Diana Șoșoacă face acuzații grave. Senatoarea a mărturisit că fiului ei de 19 ani i se pregătește un dosar penal de droguri

GALERIE FOTO (2) Cum era Diana Sosoaca in copilarie

Diana Șoșoacă face acuzații grave. Diana Șoșoacă a decis să dea cărțile pe față, după ce a fost dată afară din partidul AUR. Senatoarea a declarat într-un live pe Facebook că fiului este i se pregătește un dosar penal de droguri. Acuzațiile grave făcute de aceasta.

Diana Șoșoacă face acuzații grave. Senatoarea a mărturisit că fiului ei de 19 ani i se pregătește un dosar penal de droguri

Diana Șoșoacă face acuzații grave. Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, pe motiv că atitudinea ei nu este demnă de un politician. La scurt timp, aceasta a decis să dea cărțile pe față și să facă dezvăluiri șocante despre partidul în care a fost membră. Recent, Diana Șoșoacă a făcut acuzații grave, într-un live pe Facebook, după ce a spus că a primit informații conform cărora fiului ei de 19 ani i s-ar pregăti un dosar penal pentru droguri. „Am fost anuntata de un lucru pe care vreau sa-l fac public. Nu m-am lasat nici ingenuncheata, nici infranta, s-au gandit sa ma atace prin copiii mei. Acest live este provocat de un telefon în care mi s-a spus „potoleşte-te!”, „ai grijă”. Deja în momentul acesta se lucrează la un dosar penal băiatului tău. Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta. Ştiţi ce li s-a mai întâmplat copiilor de politicieni. Bă baieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei dau şi mai mult din tot ce am. Atenţie! Nu vă jucaţi cu mine”, a spus Diana Şoşoacă într-un live pe Facebook.

Copiii Dianei Sosoaca

De asemenea, Diana Șoșoacă le-a transmis un mesaj celor care vor să-i facă rău prin intermediul copilului său. „Pentru voi ailalţi care începeţi sa-mi amenintati copilul ca-i veţi înscena şi să am grijă să tac din gură că altfel baiatul meu o sa aibă grave probleme cu jutitia pentru că o să fiţi voi capabili să-şi înscenaţi ceva, telefoanele au sistem de înregistrare în caz că nu aţi ştiut”, a mai declarat aceasta.

Diana Șoșoacă, declarații șocante despre George Simion

Se pare că se încing spiritele în partidul AUR, după ce săptămâna trecută Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid. După ce i-a acuzat pe Claudiu Târziu și Sorin Lavric, Șoșoacă face dezvăluiri șocante despre Simion. Tot în același video, Șoșoacă susține că George Simion, fondatorul partidului minte și că ea deține dovezi împotriva lui. „Ceea ce spui tu acum sunt cele mai mari minciuni, și știi că pe telefonul meu sunt toate dovezile împotriva a tot ceea ce spui. Și le voi da publicității pas cu pas. Dacă te șantajează cineva, ieși și spune-o. Te-am cunoscut altfel, nu am vrut să ce mi-au spus inclusiv prietenii tăi. Rușine să vă fie. Știți ce mi-au spus unii: Ai băgat niște neica nimeni în Parlamentul României”, au fost cuvintele Dianei Sosoaca la adresa lui George Simion.

Totodată, senatoarea a vorbit despre o întâlnire misterioasă între ea și câțiva membri ai partidului. Conform acesteia, Simion i-ar fi spus în cadrul întâlniri că a desființat președinții de filiale din România, pentru că dorește să conducă România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: