Redactia.ro
Home » Știri » Ce legătură e între Diana Șoșoacă și Donald Trump? Toți au râs de isprava senatoarei

Ce legătură e între Diana Șoșoacă și Donald Trump? Toți au râs de isprava senatoarei

Diana Șoșoacă a devenit ținta unui val imens de ironii pe rețelele de socializare, după ce senatoarea a crezut că fostul președinte al SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj public de susținere, pe Twitter. 

 

Donald Trump a ironizat-o pe Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a reușit să capteze iar atenția publicului. Senatoarea este ținta unui val de ironii pe Twitter, după cea crezut că Donald Trump i-a transmis un mesaj public de susținere pe Twitter.

Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/”A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă”, este mesajul pe care Trump i l-a adresat senatoarei.

Fotografia este, însă, un cont fals, pentru că fostul președinte al Statelor Unite nu mai are acces la contul de Twitter, după ce platforma a decis suspendarea acestuia pentru distribuire de știri false și pentru incitare la violență.

Thank you, Mr. President!”/”Mulțumesc, domnule președinte”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat alături de poza trucată.

Postarea lui Șoșoacă a stârnit sute de comentarii în mediul online. Multe mesaje au fost de susținere, în timp ce altele au fost pline de ironii. Însă, nesesizând ironia multora dintre aceștia, Diana Șoșoacă le-a mulțumit.

Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”; „Doamna Diana și Domnu Donald – doi martiri ai neamului!”; „Felicitări, doamnă senator! vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă!”; „Să nu renunțați niciodată oricît va fi de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus, nu sunteți aleasă la întîmplare, aveți ceva de îndeplinit pe acest pămînt sfînt! Doamne ajută!”, au fost câteva dintre comentarii.

Nenică, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreți și de la Chuck Norris, Băsescu și Vadim Tudor același mesaj? Mintenaș”, a scris un alt utilizator.

Tovarășu Ceaușescu n-a postat nimic pe Twitter?”, a scris un altul.

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR în urma unui scandal

SEnatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul Alianța pentru Unirea Românilor, după un moment tensionat care a avut loc în Senatul României, miercuri, 10 februarie. Avocata a ținut un discurs în care a susținut că vaccinul anti-COVID este un vaccin care ”distruge matricea națională a poporului român”.

Președintele de ședinți și alți colegi parlamentari au încercat să oprească în repetaterânduri discursul senatoarei AUR, care, oricum, depășise timpul acordat coform regulamentului. Chiar și colegul său, Sorin Lavric,a  cerut să îi fie închis microfonul.

”Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau “politically correct”?”, a comentat Diana Șoșoacă pe pagina de Facebook.

Mai mult, senatoarea a susținut că este cenzurată din cauza opiniilor referitoare la vaccin.

Pe înregistrarea video transmisă în sistem LIVE  de Senat, și postată ulterior pe site-ul instituției, nu apar și declarațiile senatoarei care au fost filmate cu telefonul.

După cum observați, stimați domni, nimeni nu are dreptul să vorbească despre mizeria de vaccinare pe timpul guvernării PNL, USR și UDMR. Femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român. Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți. Adevărul a ieșit la iveală, stimate domn. Dumneavoastră, tot timpul, ne opriți să vorbim despre adevăr. Adevărul este că omorâți România pas cu pas, vaccinând femeile în primul rând, care au .. le duc la sterilitate. Pentru ce vreți să omorâți poporul român?

Nici măcar o declarație politică? Pentru că avem oră până la ora 11 dreptul să vorbim. Dumneavoastră ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român. Ăsta este adevărul! Dați-mă afară cu poliția, dați-mă afară cu cine vreți dumneavoastră, amendați-mă, scădeți-mi 10 % din indemnizație, dar n-am să vă permit niciodată să omorâți poporul român, și mai ales copiii și femeile care sunt matricea națională.”, a spus Diana Șoșoacă de la microfonul Senatului, care era, însă, închis.

Conducerea AUR transmis un comunicat prin care anunța că senatoarea nu va mai face parte din AUR, deoarece are un comportament diferit față de cel pe care ar trebui să îl exercite un demnitar public.

”Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR” – se arată în comunicat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: