Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Cîrlan, fostul iubit al Claudiei de la „Insula Iubirii”, a făcut o avere din videochat, dar s-a ales praful de toți banii: «Am pierdut și 10.000 euro într-o seară»

Bogdan Cîrlan, fostul iubit al Claudiei de la „Insula Iubirii”, a făcut o avere din videochat, dar s-a ales praful de toți banii: «Am pierdut și 10.000 euro într-o seară»

bogdan si claudia

Bogdan Cîrlan a devenit faimos după ce și-a pus la încercare încrederea în relația sa cu Claudia Florescu, trecând printr-un test extrem de dificil, la emisiunea Insula Iubirii. Din păcate, relația lor s-a încheiat la trei luni după ce au revenit în România. Cu toate acestea, atenția publicului s-a îndreptat asupra lui și atunci când a dezvăluit că a lucrat în industria videochat-ului, atrăgându-și astfel critici din partea multora. Cu toate acestea, el a reușit să obțină un venit considerabil și să-și construiască o mică avere. Ce s-a ales de toți banii câștigați? Răspunsul la oferit chiar Bogdan!

Bogdan a făcut o avere din videochat, dar s-a ales praful de toți banii

Bogdan Cîrlan, fostul concurent, a fost foarte sincer atunci când a dezvăluit detalii picante din trecutul său. Cu toate că lucrează acum în alt domeniu, nu s-a sfiiat să recunoască că a fost implicat în industria videochat-ului, o activitate care i-a adus un venit considerabil. Acesta a fost principala sa sursă de venit timp de 7 ani, perioadă în care a reușit să strângă o sumă semnificativă de bani. Din păcate, nu a decis să-i investească în mod chibzuit, iar praful s-a ales de toți banii obținuți!

Din cum știm deja, videochatul se dovedește a fi o sursă semnificativă de venit, fie că vorbim de femei sau bărbați. Bogdan Cîrlan a înțeles și el această realitate, obținând peste jumătate de milion de euro în cei șapte ani în care a creat conținut destinat adulților pe această platformă. Cu alte cuvinte, fostul concurent a reușit să strângă un total de peste 500.000 de euro. Astăzi, nu mai are niciun leu din acești bani pentru că i-a cheltuit în mod necumpătat!

Ce s-a întâmplat cu banii pe care Bogdan i-a făcut din videochat

„Am făcut videochat șapte ani de zile. Dacă stai să calculezi 500.00 de euro în cinci ani, înseamnă 100.000 euro pe an. Am pierdut absolut tot. Am avut momente când am pierdut și 10.000 euro într-o seară, am avut momente când am pierdut 1.000, am avut momente când am pierdut 200. Nu conta asta. Conta că toți banii pe care eu îi făceam îi pierdeam. Nu făceam absolut nimic cu ei.”, a declarat Bogdan Cîrlan, pe o rețea de socializare.

Bogdan Cîrlan a ținut să clarifice și speculațiile că s-a bazat pe banii câștigați de Claudia Florescu în timpul relației lor. El a explicat că aceste zvonuri sunt incorecte, deoarece și el a contribuit financiar, iar amândoi au avut un cont comun în care se păstrau și se cheltuiau banii. Bogdan Cîrlan consideră că a format o familie împreună cu Claudia Florescu, iar gestionarea finanțelor la comun a fost un aspect pe care el l-a considerat perfect normal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: