Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față despre posibila relație cu Cristina Pucean: „Nu e ceea ce…”

VIDEO Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față despre posibila relație cu Cristina Pucean: „Nu e ceea ce…”

 

În ultimul timp au tot apărut în mediul online fotografii care îl surpind pe Bogdan de la Ploiești alături de frumoasa blondină și dansatoare Cristina Pucean. Cei doi au fost surprinși având momente tandre, fapt ce i-a derutat pe fanii lor care acum se întreabă dacă formează sau nu un cuplu. Iată ce au declarat cei doi!

Ce a declarat Bogdan de la Ploiești despre vacanța din Grecia alături de Cristina Pucean

Îndrăgitul cântăreț și celebra dansatoare, nelipsită din cele mai în vogă videoclipuri muzicale, ale maneliștilor din România, au avut parte de o vacanță de vis, în Grecia. Odată ce au apărut în mediul online fotografii cu cei doi într-o manieră destul de tandră, fanii lor au intrat în extaz la gândul că ar putea forma un cuplu.

Totuși, Bogdan de la Ploiești, deși o ținea de mână, a dat de înțeles că nu se întâmplă nimic între ei și că ceea ce se vede nu este întotdeauna ceea ce pare.

Astfel că, artistul ar fi negat pe contul său personal de Instagram faptul că ar forma un cuplu alături de frumoasa Cristina Pucean.

„Am văzut că au apărut niște chestii de astea că sunt cu Cristina Pucean, dar credeți-mă că nu e ceea ce pare. Nu sunt adevărate deloc.”, a spus Bogdan de la Ploiești pe Instagram-ul personal.

Ce a declarat Cristina Pucean despre vacanța din Grecia alături de Bogdan de la Ploiești

În urmă cu câteva zile, Cristina Pucean a povestit că ea și Bogdan de la Ploiești trec printr-o perioadă de tachinări. Aceasta a spus că dacă vor avea o relație amoroasă, va anunța public acel moment:

„Ce sa zic, măi? Nici eu nu stiu daca este sau nu ceva intre noi. Daca e sa fie ceva, o sa fiti primii care veti afla despre acest lucru.”, a spus Cristina Pucean, în direct la Antena Stars.

Fanii acestora sunt încă debusolați, mai ales că declarațiile celor doi sunt total contradictorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: