Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești a transmis un mesaj pentru ”dușmanii” lui! Ce le-a spus artistul răutăcioșilor

Bogdan de la Ploiești a transmis un mesaj pentru ”dușmanii” lui! Ce le-a spus artistul răutăcioșilor

GALERIE FOTO (7) Bogdan de la Ploiești a transmis un mesaj pentru ”dușmanii” lui! Ce le-a spus artistul răutăcioșilor

Bogdan de la Ploiești a realizat acum că succesul lui nu a venit singur, ci însoțit de critici și jigniri în mediul online, însă artistul a declarat că nu va răspunde niciodată mesajelor negative primite de la urmăritori. 

Bogdan de la Ploiești a transmis un mesaj pentru ”dușmanii” lui! Ce le-a spus artistul răutăcioșilor

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, asta după ce a avut o ascensiune baza pe multă muncă și implicare. A colobarorat deja cu mulți artiști consacrați de la noi din țară și nu vrea să se oprească aici. Tânărul cântăreț are planuri multe și este motivat să le îndeplinească pe toate.

Cu toate acestea, chiar dacă mereu are o dispoziție bună și e apreciat de multă lume, se pare că Bogdan de la Ploiești, ca orice artist care se respectă, are și urmăritori care îl critică. Acești ”dușmani” sunt mereu acolo pentru a arunca cu ură și cu jigniri, fiind frustrați pe succesul altor persoane.

Artistul știe acest lucru și nu prea vrea să dea curs răutăcioșilor, însă este normal ca la un moment dat să răbufnească și acesta le-a transmis un mesaj dușmanilor săi. Cântărețul a postat recent un filmuleț pe Insta Story în care vorbea despre oamenii care nu îl plac. Acesta a răspuns răutăcioșilor care întodeauna au câte ceva de comentat și Bogdan s-a exprimat cât se poate de civilizat în mesajul transmis dușmanilor săi.

”Oameni buni ca să știți. Oricine vreodată în viața asta ar vorbi urât de mine sau indiferent de context, eu nu o să răspund în viața mea pentru că am o viață foarte frumoasă și vă iubesc prea mult, cu drag al vostru Bogdan de Ploiești”, a povestit câtărețul în filmulețul de pe Insta Story pe care l-a postat recent.

De asemenea, celebrul cântăreț este vorbit de gurile rele ca orice artist. Zvonurile și bârfele fac parte din viața oricărei persoane publice și se pare că Bogdan de la Ploiești s-a obișnuit cu ele și au început chiar să nu-l mai deranjeze. Cu ceva timp în urmă au apărut vorbe cum că Bogdan ar forma un cuplu cu Theo Rose, colega lui de scenă. Nimic nu a fost adevărat și cei doi au demontat afirmațiile false care s-au făcut despre ei. Frumoasa cântăreața a spus în nenumărate rânduri că ea și Bogdan sunt doar colegi și mai mult decât atât ea este într-o relație cu Alex Leonte, nepotului lui nea Mărin.

Ce avere are Bogdan de la Ploieşti

Bogdan de la Ploiești este senzația muzicii românești din acest moment, pentru că a ajuns să aibă un număr mare de fani într-un timp foarte scurt. Deși nu vorbește prea des despre averea sa, este evident că manelistul câștigă foarte bine cântări, pentru că nu îi lipsește nimic. Are un apartament în Ploiești, pe care l-a decorat așa cum a vrut el, dar are și o casă de vacanță, mai bine zis casa unde locuiesc părinții lui. Acolo au loc petreceri de pomină, după cum spune chiar el.

În casa lui are un dressing imens, plin cu haine de la cele mai scumpe case de modă ale lumii, pentru că trebuie să se ridice la sandardele ascultătorilor săi. De asemenea, artistul are și mai multe mașini, dar cea pe care o folosește zi de zi este un BMW de culoare albastră. Bogdan de la Ploiești spune că a reușit totul pe propria piele, fără ajutor sau pile.

”Nu mă trag dintr-o familie de muzicanți, așa că a fost foarte greu pentru mine”, spune cel mai în vogă manelist al momentului.

Cum arată casa lui Bogdan de la Ploieşti, noua senzaţie a manelelor

Bogdan de la Ploiești se laudă pe rețelele de socializare cu casa lui luxoasă și nu se sfiește să își facă fotografii în ea pentru a arăta-o fanilor. El are și un apartament de lux în Capitală, însă locuiește într-o vilă alături de părinții lui. Iată cum arată reședința lui:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: