Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești, afectat de noua relație a artistei Theo Rose?! Ce a spus cântărețul într-o primă reacție

Bogdan de la Ploiești, afectat de noua relație a artistei Theo Rose?! Ce a spus cântărețul într-o primă reacție

Nu mai este un secret faptul că Theo Rose are o nouă relație cu actorul Anghel Damian. Nu de mult, fanii cântăreței, dar și ai artistului Bogdan de la Ploiești credeau că cei doi formează un cuplu. La vremea aceea, artiștii negau speculațiile, însă păreau destul de apropiați. Acum, vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și formează deja un cuplu cu Anghel Damian a venit ca un fulger. Ce a spus Bogdan de la Ploiești despre această întâmplare.

Bogdan de la Ploiești, afectat de noua relație a artistei Theo Rose?! Ce a spus cântărețul într-o primă reacție

Recent, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești începuseră o frumoasă colaborare pe plan profesional. Urmăritorii acestora au intrat rapid la bănuieli. Mai mult, aceștia credeau că între cei doi ar fi fost ceva mai mult decât o relație profesională. În vremea aceea, Theo Rose forma un cuplu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

În cadrul unui interviu pentru cancan.ro, Bogdan de la Ploiești a mărturisit că este bun prieten cu Alex Leonte, fostul iubit al artistei Theo Rose. De altfel, acesta a explicat de ce a simțit nevoia să anunțe că el și Theo Rose sunt doar parteneri de scenă. „Povestea mea cu Theo Rose, varianta reală, sună în felul următor:

ea a cântat un refren dintr-o piesă de-ale ei pe TikTok, iar eu i-am lăsat un comentariu. Cred că acolo le-am atras atenția, și spun «le-am» pentru că nu mă refer numai la ea, ci și la producătorul și managerul ei

și am fost contactat pentru o piesă. Evident, am cerut piesa, am ascultat-o și mi s-a părut foarte tare, era trasă de Alex Velea la momentul respectiv. Am acceptat colaborarea fără să stau pe gânduri.

Bogdan de la Ploiești, afectat de noua relație a artistei Theo Rose?! Ce a spus cântărețul într-o primă reacție

Am fost la studio, atunci ne-am cunoscut pentru prima oară. A fost «dragoste la prima vedere» față de toată familia, la modul că toți am simțit că locul meu e acolo. Drept urmare, am continuat și colaborarea cu Boier Bibescu, avem și același manager. Suntem ca o familie.

După ce am tras piesa «Nu pot fără tine», care a avut un succes incredibil de mare, amândoi am avut parte de multă atenție, și eu și Theo. La momentul acela am fost locul I în trending minimum trei săptămâni, așa că eram vizibili și era normal să apară și asocieri de genul între mine și ea.

Ideea e că noi doi ne comportăm ca într-o familie, avem același manager și producător, compunem împreună, ne ajutăm reciproc la piese. Alex (n.r. – Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose) e prietenul meu! Chiar eu am propus să facem acel răspuns, pe TikTok, care a «bubuit», în care eu

mă prefăceam că o iau în brațe pe Theo și apărea el. Era răspunsul pe care îl așteptau toți oamenii, nu se mai putea… Ei ajunseseră într-un moment dificil și nu ne doream să ajungem la ceva serios dintr-o glumă. El e prietenul meu, ne vedem destul de des”, a mărturisit artistul pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: