Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat: pleacă în Elveția și-și va deschide acolo propria afacere

Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat: pleacă în Elveția și-și va deschide acolo propria afacere

Bogdan de la Ploiești a reușit în ultimii ani să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, cu hit-uri peste hit-uri care au ocupat locuri primele locuri în topurile muzicale. Cariera sa muzicală este într-un moment de pomină, dar cântărețul de muzică de petrecere a luat o decizie neașteptată. Se mută din România, destinația sa fiind Elveția. Are planuri mărețe acolo, despre care a vorbit recent în ultima sa postare din mediul online.

Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat: pleacă în Elveția și-și va deschide acolo propria afacere

Bogdan de la Ploiești face parte din generația tânără a cântăreților de manele, care în ultimii ani s-au bucurat de un succes neașteptat. A scos melodie după melodie, iar publicul l-a îndrăgit negreșit. Are milioane de vizualizări în mediul online și o comunitate foarte strânsă de fani, dar planurile sale se pare că nu urmăresc un viitor în România.

Când toți se așteptau mai puțin, artistul a făcut un anunț care i-a întristat pe admiratorii săi. A decis să-și construiască un viitor mai bun în Elveția, unde urmează să se mute și să-și deschidă propria afacere. Această hotărâre este o dorință mai veche a lui Bogdan, care a vrut să le fie mai aproape părinților săi. Cei care i-au dat viață locuiesc deja în străinătate, iar el li se va alătura destul de curând.

Bogdan de la Ploiești pleacă deoarece vrea să-și construiască un viitor mai bun, dar și să-și deschidă propria afacere. Este vorba de un restaurant cu specific românesc, pe care îl va administra alături de părinții săi. Locația a fost deja stabilită, iar curând totul va prinde contur pentru el. Deoarece este foarte fericit, cântărețul a luat și o decizie importantă legată de ziua inaugurării: în prima zi de activitate, clienții săi nu vor plăti nimic.

„În ultima perioadă am alergat foarte mult pentru viitorul meu, dar mai ales al părinților mei. Vă anunț, cu bucurie în suflet, că am luat deja locația, aici, în Elveția. În curând, restaurant românesc. În februarie, marea deschidere, prima zi va fi gratis pentru toți românii mei”, a scris Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

Bogdan de la Ploiești nu renunță la muzică

Plecarea în Elveția nu va însemna însă că renunță la muzică. Dimpotrivă, își va continua activitatea artistică și departe de România, iar intențiile lui sunt mărețe. Plănuiește să cânte în toată Europa, semn că fanii lui se vor putea bucura în continuare de vocea lui, chiar dacă este departe de casă.

Artistul a promis că va spune mai multe la momentul oportun, moment în care își va prezenta și părinții celor care-l iubesc. Este foarte încântat de perioada pe care o parcurge în prezent, semn că viața lui a ajuns într-un punct de care este foarte mândru.

„De abia aștept să îmi cunoașteți părinții. Mă voi muta aici definitiv, pentru că iubesc țara asta, dar cariera mea muzicală nu se va opri, din contra, de abia începe! Separat, vom cânta în toată Europa. Revin cu detalii. Vă pup și vă iubesc”, a concluzionat manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: