Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești, gest lăudabil în pragul sărbătorilor de iarnă: „Sunt foarte emoționat”

Bogdan de la Ploiești, gest lăudabil în pragul sărbătorilor de iarnă: „Sunt foarte emoționat”

GALERIE FOTO (5)

Bogdan de la Ploiești, gest lăudabil în pragul sărbătorilor de iarnă. Celebrul artist a decis să facă fapte bune, mai ales acum că vin sărbătorile de iarnă. Bogdan de la Ploiești le-a oferit oamenilor fără posibilități pachete cu alimente. Ce mesaj a transmis artistul?

Bogdan de la Ploiești, gest lăudabil în pragul sărbătorilor de iarnă: „Sunt foarte emoționat”

Bogdan de la Ploiești, gest lăudabil în pragul sărbătorilor de iarnă. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, iar în prag de sărbători, Bogdan a făcut fericite câteva persoane. Artistul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare , mărturisindu-le internauților că are un plan bine pus la punct, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Bogdan de la Ploiești a decis să facă o faptă bună și a distribuit mai multe pachete cu alimente persoanelor nevoiașe care nu au o situație financiară bună.

De asemenea, cântărețul le-a mărturisit prietenilor din mediul virtual că îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. ”Sunt foarte emoționat, dar și foarte fericit. Mi-am propus ca în fiecare an, în luna decembrie, să ajut copiii nevoiași și să fac cât de mult bine pot. Dumnezeu mă iubește și consider că acest video nu este o laudă, ci un exemplu. Mi-aș dori ca toți cei care au o situație bună să facă ceea ce fac eu acum. O să ducem pachetele la un spital din București și la câteva familii sărace”, a spus artistul.

Ce meserii a practicat artistul înainte să devină faimos

Bogdan de la Ploiești a practicat mai multe meserii până să devină faimos. Melodiile artistului se află mereu pe primul locîn trending. Bogdan de la Ploiești nu se oprește doar la industria muzicală, acesta dorind să reușească și în modă. Artistul a pus baza unei afaceri cu haine. Recent, Bogdan le-a spus fanilor să-i că a pornit de jos în viață și a practicat mai multe meserii până săm ajungă faimos. Bogdan de la Ploiești a fost taximetrist, a lucrat la Kaufland pe role, după care a lucrat două luni pe un șantier din Germania. Ulterior, unchiul său a murit și i-a lăsat moștenire cinci milioane de euro.

Artistul își dorește să își dezvolte afacerile și pe viitor, mărturisind că nu se va opri aici. Vedeta și-a creat propria colecție de haine și speră să dea lovitura pe acest plan. „În ultima periodă am fost departe de voi, n-am putut să mai „vorbim” decât prin intermediul retelelor de socializare, dar chiar și asa, mi-ați fost alături în număr foarte mare, așa că pe lânga muzica pe care o voi lansa, m-am tot gândit ce să vă dăruiesc si mi-a venit această idee.Brandul meu de haine este o bucată din mine pe care o împart cu voi. Am pus din suflet, părți din piesele voastre preferate pe hainele mele și sper că va fi și pentru voi o bucurie ața cum este și pentru mine. Vă iubesc din suflet”, le-a transmis Bogdan de la Ploiești fanilor lui.

Pentru cei care nu știau, numele real al acestuia este Bogdan Marian Aldea și are 24 de ani. Bogdan de la Ploiești a jucat fotbal de performanță, dar a renunțat în favoarea muzicii.”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: