Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! Juratul de la Imperiul Leilor a tuns iarba în cimitir pentru a-și cumpăra o pereche de ghete

Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! Juratul de la Imperiul Leilor a tuns iarba în cimitir pentru a-și cumpăra o pereche de ghete

GALERIE FOTO (6) Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! (1)

Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! Când era copil, părinții săi nu aveau destui bani pentru a-i cumpăra ceea ce își dorea așa că a făcut tot posibilul să ajungă o persoană importantă. Și a reușit! Bogdan Micu, noul jurat de la Imperiul Leilor are o poveste de viață impresionantă. Tânărul a povestit cum a reușit să devină unul dintre cei mai importanți afaceriști din țară.

Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! Juratul de la Imperiul Leilor a tuns iarba în cimitir pentru a-și cumpăra o pereche de ghete

Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață! Noul sezon al emisiunii „Imperiul Leilor„, difuzată de PRO TV a venit cu schimbări importante în rândul juraților. Astfel, doar Dragoș Petrescu și Mohammad Murad și-au păstrat locurile. În schimb, fotoliile juraților s-au înmulțit, venind alături de cei doi, fondatoarea Musette, Cristina Bâtlan, fondatorul Mobexpert, Dan Șucu și Bogdan Micu. Tânărul în vârstă de 36 de ani este antreprenor cu afaceri de peste 1,5 miliarde de euro, este voluntar și activist, dar și consilier în Guvernul Cioloș. Deși acum este un om de succes, Bogdan a trecut prin multe greutăți pentru a ajunge cineva în viață.

Bogdan Micu, o poveste impresionantă de viață!

Bogdan Micu și-a petrecut copilăria într-un sat din Brașov, alături de o mamă inginer chimist și un tată profesor de istorie. Astfel, tânărul a avut două exemple clare în viața sa. Totodată, Bogdan a avut și libertatea de a căuta și de a afla lucruri noi. După ce o colegă de-a lui a fost ținta răutăților, Bogdan i-a sărit în ajutor, iar atunci și-a dat seama că atitudinea face diferența. A început să fie mult mai atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, aflând totodată că îi place să vândă lucrurile altora. Bogdan a început prin a vinde surprizele Turbo, după care a trecut la negocieri, ceea ce îl făcea să vândă și mai bine.

Primele pericole și primele eșecuri

Cu cât creștea, cu atât începea să-și dorească lucruri mai scumpe.Așa că le oferea vecinilor serviciile sale, și anume tundea iarba, săpa şanţuri şi reuşea astfel să câştige banii de care avea nevoie. La 18 ani a început să vândă ghete de cățărat, ghete care erau făcute neoficial, în fabrică, din resturile rămase.

Invitat în emisiunea lui Măruță, Bogdan și-a adus aminte că a tuns iarbă în cimitir pentru a-și cumpăra o pereche de ghete. Din vânzarea de bocanci a reușit să câștige mai mulți bani decât părinții săi. În 2009, când a intervenit criza economică, Bogdan nu a mai avut succes în afacere. „Am rămas cu 10.000 de euro, a trebuit să vând casa să-mi pot plătit angajații câteva luni. Am fost în depresie un an de zile, pentru că avea 20 și ceva de ani”, a spus afaceristul.

Nu a renunțat nicio clip la visul său, iar acum Bogdan Micu are afaceri în domeniul energiei verde în mai toată lumea, din Europa până în Statele Unite ale Americii, Canada și Chile. A venit la Imperiul Leilor pentru a le arăta tinerilor că și ei pot reușit să-și îndeplinească visurile, dar acest lucru se face cu multă muncă. „Motivul pentru care am venit la Imperiul Leilor, a fost ca să le spun tinerilor că și ei pot să reușească, chiar dacă nu au experiență. Tot ce contează este să persevereze. Oricând de nasoală este pandemia, să nu se oprească”, a fost sfatul lui Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: