Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Mohammad Murad. Ce a făcut juratul de la Imperiul Leilor pentru a nu fi ucis de români

Drama lui Mohammad Murad. Ce a făcut juratul de la Imperiul Leilor pentru a nu fi ucis de români

GALERIE FOTO (3) Drama lui Mohammad Murad.

Drama lui Mohammad Murad. Juratul de la Imperiu Leilor a devenit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România. Mohammad Murad a venit în România   după anii ’80 pentru a studia medicina, fiind trimis de părinții săi din Liban să devină un medic foarte bun. Afaceristul a vorbit despre perioada în care a a fost nevoit să se izoleze în cămin pentru a nu fi ucis de români.

Drama lui Mohammad Murad. Ce a făcut juratul de la Imperiul Leilor pentru a nu fi ucis de români

Drama lui Mohammad Murad. În prezent este dispus să ajute zeci de români care își doresc să-și dezvolte propria afacere. Mohammad Murad este juratul emisiunii Imperiul Leilor, difuzată pe Pro TV. Originar din Liban, Mohammad a fost trimis de părinți în România pentru a deveni un medic de excepție. A venit în țară în anii ’80 pentru a deveni medic, iar după anii ’90 a început să aducă marfă din Orient în România. Ulterior a introdus în mniul românilor „shaorma”, după care a deschis primul fast food oriental din București, numit Spring Time. În 1998 a intrat în afacerile turistice fără nicio experiență, dar a avut o cultură a ospitalității dobândite în propria țară. În prezent, Mohammad Murad este hotelierul român cu cea mai mare capacitate de cazare și cu peste 100.000 de locuri împărțite în peste 20 de hoteluri.

Mohammad in tinerete

Într-un interviu, afaceristul a povestit că avea doar 17 ani când a venit în România. A început Facultatea de Medicină la Iași, iar după trei zile s-a mutat împreună cu fratele său la București. Mohammad a lucrat ca medic la Spitalul Colentina, menționând că în țara lui, a fi medic, înseamnă onoare pentru toate familiile.

Totodată, juratul de la Imperiul Leilor a povestit și despre perioada din timpul Revoluției. Mohammad s-a numărat printre primele persoane care au ajuns în Piața Revoluției, unde multă lume s-a adunat pentru a-l da jos pe Ceaușescu. „A doua zi dimineața, am plecat din cămin și la Gara de Nord am văzut un elicopter care arunca niște foi pe care scria „Trădătorii Patriei”. Era un mesaj către poporul român din partea lui Nicolae Ceaușescu. Erau vreo trei rânduri scrise, iar concluzia era că sunt unii care dau o lovitură de stat și care vor să distrugă România”, isi aduce aminte afaceristul.

Mohammad s-a izolat în cămin pentru a nu fi confundat cu un terorist

Afaceristul a fost și prima persoană care a intratv în studiul Televiziunii Române, după care a mers la aeroport să verifice dacă Ceaușescu încearcă să fugă din țară. A doua zi a mers la căminul Belvedere unde era cazat, iar șa scurt timp au ieșit informații în presă conform cărora arabii au venit să-l ajute pe Nicolae Ceaușescu. Astfel, celebrul afacerist a fost nevoit să rămână închis în cămin alături de prietenii săi, pentru a nu fi ucis pe străzi. Mai exact, Mohammad ar fi fost confundat cu un arab, și ar fi fost ucis, așa cum doi arabi studenți au fost omorâți la Gara de Nord de oamenii care credeau că sunt teroriși, așa cum se zvonea la televizor.

După ce situația s-a calmat, Mohammad a lucrat la chirurgie, după care a intrat în domeniul afacerilor. „Am făcut o terasă în Regie, dar mesele și scaunele au fost aruncate în Dâmbovița de primarul de atunci al Sectorului 6, care a venit într-o noapte beat la barul nostru. După acest moment m-am dus acasă foarte supărat și trist, dar a venit la mine un prieten român care mi-a spus: «La noi e o vorbă. Orice șut în fund e un pas înainte». Așa am ajuns să fac a doua firmă„, a povestit Mohammad. În prezent sunt cinci frați în România care se implică în afacerile familiei, dintr-un total de 9, iar doi dintre ei au cetățenie română. De asemenea, toți frații lui Mohammad, inclusiv acesta, sunt căsătoriți cu românce.

Mohammad la Imperiul Leilor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: