Redactia.ro
Home » TV » Ce afaceri are Mohammad Murad, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Ce afaceri are Mohammad Murad, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Mohammad Murad

Mohammad Murad este unul dintre investitorii care s-au întors la emisiunea Imperiul Leilor. Acesta deține o companie importantă și este proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România. Iată de ce s-a întors acesta pentru un nou sezon al emisiunea de pe Pro TV.

Ce afaceri are Mohammad Murad de la emisiunea Imperiul Leilor

Mohammad Murad este liderul Phoenicia Group, care deține cel mai mare lanț de hoteluri din țara noastă. Acest business are o cifră de afaceri de 90 de milioane de euro.

„Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani și proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România. A ajuns în țara noastră înainte de Revoluție pentru a studia medicina, iar în prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și deține 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, fabrica de conserve Mandy, dar și o divizie care activează pe piața imobiliară”, se arată pe site-ul Pro TV.

De ce ține cont Mohammad Murad întotdeauna în afacerile sale?

“Țin întotdeauna cont de valorile morale și cele materiale. Le păstrez și respect pe fiecare în parte, le folosesc în proporție corectă și țin întotdeauna la latura umană a celor din jurul meu. Eu am ajuns om de afaceri fără să-mi dau seama, dar am ținut pasul. Mă consider ca un pictor, îmi place să pictez afacerile așa încât să fie pe placul tuturor, iar asta e ceea ce aștept  și de la concurenți.”, a spus Mohammad Murad.

Mohammad Murad a revenit în al doilea sezon. Iată de ce

Mohammad Murad este, alături de Dragoș Petrescu, unul dintre investitorii care e revenit și în al doilea sezon al emisiunii. Iată de ce:

”Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent.

În viața cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a spus Mohammad Murad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: